istina je!

Modno usklađeni i u strastvenom zagrljaju! Par o kom ovih dana bruji planeta uhvaćen zajedno prvi put (FOTO)

0

Kratko su zajedno, a već su počeli da biraju odeću u dogovoru jedno s drugim

foto: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Američki glumac i komičar Pit Dejvidson, koji je donedavno bio u vezi s Kim Kardašijan, navodno sada ljubi manekenku Emili Ratajkovski, javljaju američki mediji.


Nakon nekoliko dana spekulisanja, sada su se pojavile i prve fotografije njih dvoje, a paparaci su ih snimili u Njujorku. 

 

Navodno su se Pit i Emili našli kako bi proslavili Pitov 29. rođendan, a bili su modno uslađeni – oboje su nosili crne jakne, bele majice i široke pantalone slične boje.

 

1 / 3 Foto: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Par je najpre viđen kada je Dejvidson svojim automobilom došao do Emilinog stana, a toliko se paparaca sjatilo oko njih da je Emili, koja prethodno izašla da ga dočeka, pobegla nazad u zgradu, dok se komičar odvezao.


Pit je nedavno raskinuo s Kim Kardašijan zbog razlike u godinama, tvrde američki mediji, a Emili se trenutno razvodi od producenta Sebastijana Ber-Meklarda. Prema pisanju medija, razlog je njegova preljuba.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)


Da, prevario ju je. On je preljubnik. Odvratno – rekao je izvor.


Nije otkriveno ko je žena s kojom je Meklard bio neveran, ali je manekenka i glumica definitivno prvi put viđena bez burme. Prema najnovijim glasinama, producent i dalje ne odustaje od svog braka s jednom od najlepših Amerikanki.


Sebastijan je preklinje da mu pruži još jednu šansu. To se neće dogoditi jer je istraživala i otkrila još više s***a koja joj je radio iza leđa – istakao je za pomenuti portal neimenovani izvor.

 

 

makonda-tracker