"čiju je to fotku objavila?"

Ginisov rekord oborila 20 puta, ceo svet je dobro zna: Pevačica podelila selfi bez šminke — i niko je nije prepoznao?!

0

Iako su svi saglasni da glumica izgleda prelepo nenašminkana, mnogi su primetili da ne liči na lice koje gledamo godinama

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pevačica Arijana Grande (29) jedna je od najuspešnijih pevačica današnjice i ima statističke podatke koji to mogu da dokažu. Kako su pisali američki mediji, ona je Ginisov rekord oborila više puta, a trenutno ih drži dvadeset!


Mlada pevačica je najviše puta imala pesmu koja je Bilbordovoj top-listi debitovala na prvom mestu, ima najviše pratilaca i mesečnih slušalaca na Spotifaju... i još mnogo toga. Njeni koncerti širom sveta su uvek dupke puni, a na druptvenim mrežama je prate horde ljudi — samo na Instagramu više od 324 miliona!

 

Zbog toga je ona danas jedno od najpoznatijih lica na svetu, a nakon što se pokazala i kao vešta glumica u više projekata, uskoro ćemo je gledati u mjuziklu Wicked.


Međutim, nakon što je Arijana pozirala bez šminke, mnogi su na trenutak zastali i za pitali se čiju je to fotografiju objavila na Instagramu.

 

Arijana Grande
foto: Instagram

Arijana je, naime, pre nekoliko dana podelila selfije na kojima je vidimo kako uživa u jutarnjoj kafi bez trunke šminke, a komentari su nemilosrdni iako su svi saglasni da ona izgleda divno i u prirodnom izdanju.

 

Arijana Grande
foto: Instagram

"Lepa je, prelepa je, ali ona inače uopšte ne izgleda ovako", "Je l' se ona to izoperisala, o čemu se radi?", "Dajte, molim vas, ovo nije Arijana Grande", "Meni je ovo jezivo, čak ni ne liči na sebe", "Da li je šminka baš toliko svemoćna, ovo su potpuno drugačije crte lica!", "Čija joj je ovo fotka?"... neke su od reakcija.


Arijana je, inače, od prvih godina karijere, još kao tinejdžerka, počela da insistrira na upotrebi tamnog ajlajnera pri šminkanju, što je moglo da utiče na to da fanovi vide ovako veliku razliku.

 

 

makonda-tracker