SAVETI

NE POSTOJI muškarac kom se nećete svideti: 5 saveta kako da POLUDI za vama

2

Kako mu pokazati da ste baš vi prava?

foto: G-Stock Studio/Shutterstock
foto: G-Stock Studio/Shutterstock

Patrijarhalno društvo nametnulo je mnogim ženama pritisak i nedoumice da li su dovoljno dobre, da li će on poželeti neku drugu i ostaviti ih.


Previše se fokusirate i razmišljate o tome, a odgovori su sasvim jednostavni.

 

Niko — ni prijatelj ni emotivni partner, ni žena ni muškarac — ne želi pored sebe nezadovoljnu i nesigurnu osobu.

 

1. Podignite samopouzdanje


Da biste došle do toga da muškarac poludi za vama, morate prvo da sredite svoj život. Samopouzdanje igra bitnu ulogu, naročito u ovoj situaciji. Potrudite se da budete što sigurnije u sebe kako biste i drugima ulivali osećaj sigurnosti.


2. Ne umanjujte njegovu muškost


Svi se osećaju lepo kada im dozvolite da budu ono što jesu i da se ponašaju zaštitnički prema vama. Naravno, u granicama normale.


3. Recite mu da vam se sviđa


Bitno je da on ovo zna, a najjasnije će mu biti ukoliko direktno kažete. Ništa ne dobijate igranje igara i skrivanjem emocija. Odmah recite šta osećate i ponašajte se u tom smeru ukoliko imate povratnu informaciju.

 

Ljubav, Horoskop, Jesen, Ljubavni par
foto: Shutterstock

4. Ne budite uvek dostupni


Ne treba da ga izbegavate, ali ako uvek prihvatate sve predloge i organizujete dan po njegovim odlukama, to će ga nesvesno oterati jer niko ne voli da vidi da nemate privatan život i da sve žrtvujete zbog jedne osobe.


5. Budite nepredvidivi i puni iznenađenja


Monotonija nešto što nikome ne treba, a ukoliko ste zanimljivi i uvek imate neku novu ideju, to nikoga ne može ostaviti ravnodušnim. Prekinite dnevnu rutinu i videćete koliko će biti bolje. Muškarcima se sviđa kada ste misteriozni i kada ne može baš svaki korak da predvidi. Ali, naravno ni u čemu ne treba preterivati.

 

 

makonda-tracker