ipak nije išlo

Da li je iko iznenađen? Otkriveno zašto su ZAPRAVO raskinuli Kim Kardašijan i Pit Dejvidson

0

Iako je najpre objavljeno da su Kim Kardašijan i Pit Dejvidson imali previše obaveza da bi se posvetili svojoj ljubavi, zapravo je problem nešto drugo...

foto: EPA-EFE/BONNIE CASH / POOL
foto: EPA-EFE/BONNIE CASH / POOL

Strani mediji javili su da su rijaliti zvezda Kim Kardašijan i komičar Pit Dejvidson raskinuli, a navodno je za sve kriv prezauzet raspored ovo dvoje slavnih i uspešnih ljudi.


Kako sad pišu portali, ipak to nije jedini razlog već je ulogu igrala i – razlika u godinama.

 

Pit ima 28, a Kim 41, zaista u u različitim životnim fazama u ovom trenutku – rekao je za Page Six izvor blizak nekadašnjem paru.


Pit je potpuno spontan i impulsivan, želi da one skokne do Njujorka ili gde god da se on nalazi u tom trenutku. Ipak, Kim ima četvoro dece, tako da to nije uvek izvodljivo. Ona mora da se fokusira na svoju decu – dodao je neimenovani izvor.

 

1 / 4 Foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE


Navodno situaciju ne olakšava to što starletin uskoro bivši suprug Kanje Vest teško podnosi njen srećan ljubavni život.


Kad je Kim s nekim, Kanje može da pravi probleme s decom. On pokušava da dominira, ne može protiv toga – kaže izvor. – Kim je zaista posvećena majka, a njena deca su uvek na prvom mestu. Potrebna joj je harmonija i kod kuće i u njenom životu.

 

Kim Kardašijan
foto: instagram/kimkardashian/

Kardašijanova i Dejvidson u poslednje vreme nisu često viđani zajedno, a zavoleli su se krajem prošle godine, nakon što je Kim gostovala u jednoj epizodi emisije "Saturday Night Live" u oktobru. Par je tada imao scenu poljupca, a ona je kod Kim pokrenula leptiriće u stomaku.


Kad smo se poljubili, bila sam u fazonu "mmm"... To je bio scenski poljubac, ali me je "čačnuo" – priznala je kasnije Kim.

 

 

makonda-tracker