saznajte

Najbolje ljubavnice rođene su u ovim znakovima: Jedne su neprevaziđene zavodnice, a druge kraljice flerta

2

One se ističu po energiji koja ih karakteriše, te se tako i razlikuju od devojaka u drugim znakovima, jer su nenadmašne u osvajanju. 

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Kako astrolozi kažu svaki horoskopski znak ima svoje karakteristike, te se ističu po svojim sposobnostima, talentima i sl. Tako kada je u pitanju erotska energija koja je povezana sa našom kreativnošću i unutrašnjim osećajem, kod nekih znakova Zodijaka je posebno upečatljiva. 

 

Žene koje su rođene u ova dva horoskopska znaka su najbolje ljubavnice:

 

 

Žena u znaku Vage 

 

Iako deluju da su stidljive i romantične, one su neprevaziđene u zavođenju i stastvenim igrama. One stalno pomeraju granice i žele da stalno probju nove stvari. Ono šta je kod njih karakteristično jeste da odlično balansiraju između emocija i strasti, tj. divlje energije i nežnosti. Ono šta žene Vage ne vole jeste monotonija i zato stalno žele da eksperimentišu, te takve partnere i biraju. 

 

Žene Škorpije

 

Upravo su žene u ovom znaku najbolje ljubavnice, tj. one su misteriozne i tajnovite što ih posebno izdvaja u odnosu na žene u drugim znakovima. Žene u ovom znaku vole da eksperimentišu i da istražuju i da konstantno pomeraju granice. U vezi sa tim poseduju energiju koja opija, te ih to i karakteriše. One su kraljice zavođenja i flertovanja. 

 

 

makonda-tracker