blo je burno

Razlog je NE-VE-RO-VA-TAN! Pevačica i glumica napale jedna drugu pred punim hotelom

0

Iako se ranije nisu poznavale, prvi susret popularnih lepotica protekao je burno

foto: EPA/CLEMENS BILAN, EPA/ETIENNE LAURENT
foto: EPA/CLEMENS BILAN, EPA/ETIENNE LAURENT

Kako javljaju američki mediji, britanska pevačica Talija Barnet, poznatija kao FKA Tvigs, i mlada glumica Margaret Kvali sukobile su se u hotelu na Bel Eru.


Rasprava je navodno bila toliko burna da su obe kasnije bile "vidno potresene", a "intenzivno su se svađale su" pred velikim brojem gostiju hotela. I Margaretin verenik Džek Antonof navodno se uključio u svađu i ustao u glumičinu odbranu.


Razlog svađe je, prema pisanju američkih medija, glumac Šaja Labaf, s kojim su se obe u prošlosti viđale. FKA Tvigs optužila je glumca za fizičko, seksualno i emocionalno nasilje, kao i da joj je svesno preneo polnu bolest, a taj slučaj i dalje traje.

 

U trenutku kada je pevačica progovorila o svemu, Labaf je bio u vezi s Margaret Kvali, koja je ostala s njim neko vreme, a potom su raskinuli. Kako se pisalo, najverovatnije su joj PR stručnjaci dali savet da se distancira od glumca.

 

1 / 6 Foto: Profimedia


Nakon što su Labaf i Margaret Kvali raskinuli, ona je na Instagramu podelila jedan intervju FKA Tvigs o pomenutom slučaju, a potom izjavila:


Bilo mi je važno da ona zna da joj verujem.

 

Kako sada pišu mediji, pevačica se nadala da će Margaret tokom suđenja Labafu svedočiti u njenu korist, ali glumica nema nameru dalje da se uključuje u ovaj proces i sve želi da pruži jeste javna podrška.


One se nisu poznavale pre ovog skandala, a još uvek nije poznato ko je prišao tome u hotelu u Los Anđelesu, tek – bilo je burno.

 

FKA Tvigs je, inače, svoju vezu s Labafom opisala kao najgore životno iskustvo.

 

1 / 5 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Ono što sam prošla sa Šajom je gore od bilo čega što sam živela u čitavom svom životu — istakla je Tvigs za Njujork tajms, a optužila ga je i da je kružio Los Anđelesom kako bi pucao u ulične pse. Uz to, pevačica Sija je pružila podršku koleginici i nazvala Šaju "vrlo bolesnim".
 

 

makonda-tracker