(anketa)

"Ego, klikovi, lajkovi... One su SILA ZLA!" Voditeljka okrivila sestre Kardašijan za propast današnjeg društva

0

Na početku njihovih karijera mnogi su se čudili zašto su Kim, Kortni i Kloi uopšte poznate ličnosti, ali već godinama one spadaju u sam svetski krem i svi se utrkuju da sarađuju s njima. Međutim, jedna žena smatra da tome mora stati na kraj.

foto: EPA-EFE/NINA PROMMER
foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Američka novinarka Megin Keli u više navrata je otvoreno delila svoje mišljenje o poznatim ličnostima, a sada se na vrlo direktan način osvrnula na porodicu Kardašijan i teško da je bilo šta prećutala.


Ona je u svom podkastu nazvala Kim, Kortni, Kloi i njihove polusestre Kendal i Kajli Džener "silom zla" zbog toga koliko su fokusirane na sebe i kako utiču da današnje društvo.


Samopromocija van kontrole, fokusirana na sebe, ego, klikove, lajkove... One imaju ogromnu odgovornost za to u našem društvu – smatra Kelijeva. – Nisu to uradile same, ali su više nego bilo ko drugi imale užasan uticaj i ja krivim njih. Krivim ih!

 

Ona se prisetila jednog svog starog intervjua sa sestrama Kardašijan i kako ih je pitala jesu li one sila dobra ili sila zla.


Odgovorile su mi, ali što ih više gledam proteklih godina, sve sam sigurnija – to je zlo – kaže Megin Keli.


Ona ističe da, kao majka troje dece, ne može da gleda sa odobravanjem na vrednosti koje Kardašijanovi predstavljaju.

 


Ne mislim da je to zdravo i moram da se usprovitim njihovoj odvratnoj sujeti, koja se kroz naše društvo raširila kao šumski požar – rekla je Kelijeva. – Kultura selfija mi je ogavna.


"U pravu je. Kardašijanovi su najgora moguća vrta poznatih ličnosti koja je ikad postojala. To što su zaradili bogatstvo na osnovu praznine i neukusa govori sve o današnjem društvu", "One nemaju nikakav vidljiv talenat i zato su ljudi zavisni od njih. Napravile su milijarde ni zbog čega", "Godinama to pričam. One su najgore što se desilo ženama i društvu", "Iako mislim da Kelijeva samo hoće da privuče pažnju, ništa nije pogrešila"... neki su komentara na njene izjave.

 

 

Inače, u prošloj epizodi svog podkasta, ona je na negativan način pričala o Dženifer Lopez i Šakiri, konkretno o njihovom zajedničkom nastupu u poluvremenu Superboula 2020. godine.


Protivim se tome što su Džej Lo i Šakira pokazivale svoje vagine na Superboulu. Ne želim to da gledam. Mora da bude u skladu sa situacijom – rekla je tada Megin.

 

Šakira, Dženifer Lopez
foto: Angela Weiss / AFP / Profimedia

 

 

 

makonda-tracker