astro

Horoskop Pavela Globe od 19. do 25. februara: Ko ne sme da donosi ISHITRENE ODLUKE, a kome se savetuje da SLAŽE?

0

Zvezde, zvezdice, šta je to što ste nam pripremile u nedelji koja je pred nama?

HOROSKOP PAVELA GLOBE OD 19. DO 25. FEBRUARA
HOROSKOP PAVELA GLOBE OD 19. DO 25. FEBRUARAfoto: Lia Koltyrina/shutterstock

Strelac


Tokom ovih sedam dana, Strelčevi će češće iskusiti izlive besa. Važno je da se kontrolišete pod bilo kojim okolnostima. U suprotnom, posledice neoprezno bačenih reči mogu biti zaista kobne i destruktivne. Vreme će biti relativno dobro za sprovođenje planiranih aktivnosti, ali ne i za sprovođenje smelih planova i rizika.

 

Jarac


Jarčevi treba da ostanu posvećeni svom poslu i svojim uverenjima. To će im omogućiti da postignu prosperitet i napreduju u karijeri, dok će drugi Znakovi doživeti ogromne poteškoće. To ne znači da je za Jarce sve ružičasto. Biće teškoća, a možda i mnogo. Ovaj period apsolutno nije pogodan za potragu za ljubavlju, za ispoljavanje sebičnosti.

Vodolija


Ovih sedam dana biće uspešni za Vodoliju u pogledu obavljanja kućnih poslova, kao i za poslove koji ne zahtevaju povećanu aktivnost. Možete čak uzeti odmor i opustiti se. Vraćanje snage kroz duhovne prakse i lagane fizičke vežbe ili jogu blagotvorno će uticati na energiju, psihu i fizičko zdravlje, a doneće i mnogo pozitivnih emocija.

 

Riba


Ribe bi za sada trebalo da pauziraju razvoj fundamentalno novih ideja. Rizici, avanture i pokušaji da se uradi nešto svetlo nisu ono što im sada treba. Planete će početi da testiraju snagu ovih ljudi, stvarajući im probleme. Astrolozi savetuju da se što je brže moguće reaguje na sve nevolje na koje se naiđe na putu, a da rešenje problema ne stavljate u udaljenu fioku. Ovo će pomoći da se izbegne fijasko u budućnosti i da ne kopate po starim ranama još dublje.

 

Bonus video:

Najgore horoskopske kombinacije 

 

makonda-tracker