astro

Horoskop Pavela Globe od 19. do 25. februara: Ko ne sme da donosi ISHITRENE ODLUKE, a kome se savetuje da SLAŽE?

0

Zvezde, zvezdice, šta je to što ste nam pripremile u nedelji koja je pred nama?

NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE OD 19. DO 25. FEBRUARA
NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE OD 19. DO 25. FEBRUARAfoto: Dzhulbee/Shutterstock

Pavel Globa je možda najpoznatiji astrolog na ruskom govornom području.  Njegovi saveti su veoma efikasni jer ih daje na osnovu svog dugogodišnjeg iskustva i ogromnog znanja.

 

Preporuke za narednu nedelju nisu izuzetak.

 

Došlo je vreme kada je potrebno biti pažljiviji. Ova nedelja će biti prilično opasna, pošto su Mars i Venera već negativni, a Merkur će 23. preći u nepovoljan znak Riba. 22. februar će takođe biti opasan dan, jer će na ovaj dan negativni Mars i Venera biti u konjunkciji - veoma nepovoljan aspekt za sve horoskopske znakove.

 

Ovan


Predstavnike ovog Znaka očekuje energetski kontradiktorna nedelja. Zbog lošeg položaja planeta, astrolozi preporučuju Ovnovima da izbegavaju impulsivne ispade i da se podese na mirno i spokojno raspoloženje. Verovatno dolazi vreme za donošenje brzih i odgovornih odluka, kao i aktivnih akcija, pa je važno držati oči otvorene. Neophodno je usmeriti energiju na dovršavanje odloženih zadataka.

 

Bik


Konfliktne situacije će biti vrlo česta pojava za mnoge Bikove. Negativan položaj sve tri velike planete preti Biku čestim promenama raspoloženja. Nažalost, braniti svoje interese na poslu i u poslu biće mnogo teže. Moraćete više da se odmarate i češće razmišljate o svom zdravlju. Loš položaj Venere doneće Biku iritaciju i nervozu, a Mars obećava agresivan stav.

Blizanci


Energija planeta je izuzetno negativna za fizičku aktivnost. Blizancima je potrebno više da se odmaraju i održavaju emocionalnu snagu, održavaju pozitivnu komunikaciju u porodici i društvu bliskih prijatelja. Ovo je veoma opasna nedelja. Astrolozi i stručnjaci sa sajta dailihoro.ru preporučuju Blizancima da lažu, pretvaraju se i ni u kom slučaju nikome ne daju prazna obećanja.

 

Rak


Aspekt Marsa sa Venerom u četvrtak će izazvati poremećaj u planovima i negativno će uticati na emocionalno stanje Rakova. Astrolozi preporučuju predstavnicima ovog znaka da zadrže neutralnost u negativnim situacijama i izbegavaju ishitrene izjave upućene drugim ljudima, posebno onima sa kojima su Rakovi u zategnutim odnosima i imaju neke nesuglasice.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

HOROSKOP PAVELA GLOBE OD 19. DO 25. FEBRUARA
HOROSKOP PAVELA GLOBE OD 19. DO 25. FEBRUARAfoto: NinaMalyna/Shutterstock

Lav


Lavovi bi mogli sa malo opreza u periodu od 19. do 25. februara. U ovom periodu negativno raspoloženje planeta uneće pometnju u planove i akcije, pa astrolozi savetuju predstavnicima ovog Znaka da vreme provode mirno i odmereno. Slabost Marsa će poremetiti planove i negativno će uticati na stabilnost Lavovog raspoloženja.


Devica


Prema horoskopu, Device će doživeti nemiran period, pogodniji za oporavak, a ne za posao ili putovanje. Važno je zapamtiti komunikaciju sa porodicom, opuštanje i hobije. U poslovnoj sferi, morate održavati minimalnu aktivnost koja je neophodna za održavanje stabilnosti. Uspeh u romantičnim vezama već je na padu, ali od 23. februara Device će imati još više poteškoća u ljubavi.

Vage


Trenutni položaj planeta je izuzetno nepovoljan za nove početke, pa astrolozi jako savetuju Vagama da posvete vreme svakodnevnim i poznatim aktivnostima.
Tokom ovog perioda, Vaga treba da prestane da kreativno rešava nove zadatke i probleme. Negativna energija planeta je nepovoljna za odbranu vaših interesa i za vanredne akcije. Bolje je ne rizikovati.

 

Škorpija 


Mars, saveznik predstavnika ovog horoskopskog znaka, ove nedelje je u totalnom padu. Baš kao i Venera, koja daje snagu i energiju. Samo će Merkur zauzeti jaku poziciju, i to samo do 22. uključujući. Ovo će malo olakšati proces rešavanja problema, ali od 23. februara treba češće da koristite pomoć najmilijih i ne slušate savete prijatelja.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

HOROSKOP PAVELA GLOBE OD 19. DO 25. FEBRUARA
HOROSKOP PAVELA GLOBE OD 19. DO 25. FEBRUARAfoto: Lia Koltyrina/shutterstock

Strelac


Tokom ovih sedam dana, Strelčevi će češće iskusiti izlive besa. Važno je da se kontrolišete pod bilo kojim okolnostima. U suprotnom, posledice neoprezno bačenih reči mogu biti zaista kobne i destruktivne. Vreme će biti relativno dobro za sprovođenje planiranih aktivnosti, ali ne i za sprovođenje smelih planova i rizika.

 

Jarac


Jarčevi treba da ostanu posvećeni svom poslu i svojim uverenjima. To će im omogućiti da postignu prosperitet i napreduju u karijeri, dok će drugi Znakovi doživeti ogromne poteškoće. To ne znači da je za Jarce sve ružičasto. Biće teškoća, a možda i mnogo. Ovaj period apsolutno nije pogodan za potragu za ljubavlju, za ispoljavanje sebičnosti.

Vodolija


Ovih sedam dana biće uspešni za Vodoliju u pogledu obavljanja kućnih poslova, kao i za poslove koji ne zahtevaju povećanu aktivnost. Možete čak uzeti odmor i opustiti se. Vraćanje snage kroz duhovne prakse i lagane fizičke vežbe ili jogu blagotvorno će uticati na energiju, psihu i fizičko zdravlje, a doneće i mnogo pozitivnih emocija.

 

Riba


Ribe bi za sada trebalo da pauziraju razvoj fundamentalno novih ideja. Rizici, avanture i pokušaji da se uradi nešto svetlo nisu ono što im sada treba. Planete će početi da testiraju snagu ovih ljudi, stvarajući im probleme. Astrolozi savetuju da se što je brže moguće reaguje na sve nevolje na koje se naiđe na putu, a da rešenje problema ne stavljate u udaljenu fioku. Ovo će pomoći da se izbegne fijasko u budućnosti i da ne kopate po starim ranama još dublje.

 

Bonus video:

Najgore horoskopske kombinacije 

 

makonda-tracker