ASTROLOGIJA

HOROSKOP za VLADAVINU RIBA od 19. februara do 20. marta: Jedan znak "pravi čistku" u životu, a koga čeka NOVI POČETAK

0

18. na 19. februar Sunce ulazi u Ribe, poslednji znak Zodijaka i donosi iznenađenja na koja treba da se prirpemite 

HOROSKOP OD 19. FEBRUARA DO 20. MARTA
HOROSKOP OD 19. FEBRUARA DO 20. MARTAfoto: FotoDuets/Shutterstock

Pod uticajem Sunca u Ribama možemo početi da osećamo kulminaciju i završetak započetih poslova. Možda počnemo da osećamo da su stvari dostigle tačku zatvaranja, ili da više ne možemo da nastavimo dalje, tu je kraj.

 

Sezona Riba 2024. priprema nas za jedan od najvećih kosmičkih događaja u godini, a to je susret Jupitera i Urana u znaku Bika.

 

U nastavku možemo dublje zaroniti u ono što će sezona Riba doneti vašem horoskopskom znaku, ali sveukupno, sezona Riba 2024. je magično doba godine na koje možemo da se fokusiramo na otklanjanje starog i pripremanje da dočekamo novo.


Ovan

 

Sezona Riba je za vas vreme dubinskog čišćenja. Možda ćete otkriti da čistite i organizujete svoj prostor ili ukidate veze ili navike koje vam više ne služe. Sezona Riba takođe može biti pomalo uznemirujuća za vas zbog tečne prirode njene energije. Veoma ste usmereni i imate tendenciju da dobro radite sa nekom strukturom i redom. Tokom sezone Riba, možemo se osećati malo više rasejano i manje usredsređeno, ali postoji magija koja se može naći u ovom stanju. Pokušajte da radite iz svojih osećanja, a ne iz glave. Pogledajte da li možete da se povežete sa svojim emocijama na dubljem nivou da biste razumeli odakle možda dolazite i šta vas pokreće. Možda ćete upravo u ovoj sezoni Riba doživeti proboj koji može da promeni i podigne vaš život na nove nivoe.

 

Bik

 

Sezona Riba je vreme za prihvatanje završnica. Ako postoji nešto što želite da završite ili završite, ovo je dobar trenutak da usmerite svoju energiju u tom pravcu. Krajevi ponekad mogu biti teški, ali uvek utiru put ka novim počecima. Ne brinite previše o tome kako će ovaj novi početak još izgledati, umesto toga se fokusirajte na ovde i sada i verujte da će ostalo doći na svoje mesto kako treba! Energija Riba se ponekad može osećati malo raspršena za vašu zemaljsku dušu, pa se vratite onome za šta znate da će vas dovesti u ravnotežu, poput šetnje prirodom ili dana odmora. Jupiter i Uran se približavaju u vašem znaku i spremaju se da prirede vatromet u aprilu. Iako ima još vremena pre nego što se ovo dogodi, možda ćete osetiti spajanje ove dve planete elektrane sve bliže i bliže. Jupiter i Uran mogu izazvati nove ideje, inspirisati promene i doneti iznenadna iznenađenja u vaš život. Ostanite otvoreni jer ovo je energija koja se pojavljuje jednom u životu za vas i mogla bi vam otvoriti vrata za neverovatan i iznenađujući novi početak.

Blizanci

 

Kako stignemo do poslednjeg znaka zodijaka, vaša pažnja se može okrenuti vašoj karijeri ili osećanju svrhe. Možda se pitate šta je sledeće za vas kada je u pitanju vaš radni život ili kako želite da provedete dan. Ako se spremate da se povučete, kraj sezone Riba može doneti dobru priliku da konačno izađete. Možda ćete takođe zaključiti projekat na kome ste radili neko vreme. Oseća se kao da će svaka kreativnost koju ste rađali u svetu konačno početi da se oblikuje. Iako možda razmišljate o vašoj karijeri ove sezone Riba, biće i vaš dom i porodični život. Možda ćete morati da provedete više vremena sa svojom porodicom ili da se bavite neočekivanim projektima renoviranja. Ako ste razmišljali o proširenju porodice, ovo je takođe dobar trenutak da napravite planove i preduzmete akciju.

 

Rak

 

Ribe su vodeni znak, tako da ćete se uvek osećati opušteno pod ovom energijom. Možda ćete se osećati dodatno kreativno tokom ovog vremena, a možda će se vaša pažnja okrenuti ka iznošenju svojih kreativnih vizija u svet. U stvari, ako ste radili na kreativnom projektu ili naučili nešto novo, sezona Riba bi bila dobar trenutak da svoj rad i veštine iznesete u svet. Možda ćete se samo iznenaditi koja će se vrata otvoriti kada to učinite! Čini se da ćete ove sezone Riba dostići diplomu. Šta god da ste naporno radili da postignete, može se ostvariti, zato stavite završne detalje i iznesite svoj rad u svet.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker