astro

Horoskop Pavela Globe od 19. do 25. februara: Ko ne sme da donosi ISHITRENE ODLUKE, a kome se savetuje da SLAŽE?

0

Zvezde, zvezdice, šta je to što ste nam pripremile u nedelji koja je pred nama?

HOROSKOP PAVELA GLOBE OD 19. DO 25. FEBRUARA
HOROSKOP PAVELA GLOBE OD 19. DO 25. FEBRUARAfoto: NinaMalyna/Shutterstock

Lav


Lavovi bi mogli sa malo opreza u periodu od 19. do 25. februara. U ovom periodu negativno raspoloženje planeta uneće pometnju u planove i akcije, pa astrolozi savetuju predstavnicima ovog Znaka da vreme provode mirno i odmereno. Slabost Marsa će poremetiti planove i negativno će uticati na stabilnost Lavovog raspoloženja.


Devica


Prema horoskopu, Device će doživeti nemiran period, pogodniji za oporavak, a ne za posao ili putovanje. Važno je zapamtiti komunikaciju sa porodicom, opuštanje i hobije. U poslovnoj sferi, morate održavati minimalnu aktivnost koja je neophodna za održavanje stabilnosti. Uspeh u romantičnim vezama već je na padu, ali od 23. februara Device će imati još više poteškoća u ljubavi.

Vage


Trenutni položaj planeta je izuzetno nepovoljan za nove početke, pa astrolozi jako savetuju Vagama da posvete vreme svakodnevnim i poznatim aktivnostima.
Tokom ovog perioda, Vaga treba da prestane da kreativno rešava nove zadatke i probleme. Negativna energija planeta je nepovoljna za odbranu vaših interesa i za vanredne akcije. Bolje je ne rizikovati.

 

Škorpija 


Mars, saveznik predstavnika ovog horoskopskog znaka, ove nedelje je u totalnom padu. Baš kao i Venera, koja daje snagu i energiju. Samo će Merkur zauzeti jaku poziciju, i to samo do 22. uključujući. Ovo će malo olakšati proces rešavanja problema, ali od 23. februara treba češće da koristite pomoć najmilijih i ne slušate savete prijatelja.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker