ljubavni astro

Mesečni LJUBAVNI HOROSKOP za OKTOBAR: Prognoza i najvažniji datumi za svaki znak Zodijaka

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju na planu ljubavi ovog meseca!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

STRELAC

 

Romansa na daljinu je izvesna za mnoge Strelčeve kada Venera uđe u vaš znak 7. oktobra. Narednih nekoliko nedelja ne osećate geografsku distancu, ali neće se za svakog to završiti pozitivno.

 

Slobodoumni Jupiter u Vodoliji čini da samački život postane veoma zabavan odjednom. Dok inače volite da provodite vreme s ljudima, sada vam samoća i te kako prija.

 

Emotivna energija Sunca u Škorpiji od 22. oktobra donosi šok i ljubomoru na tuđi ljubavni život. Ne radite nešto zbog čega možete zažaliti kasnije.

 

JARAC

 

Vaši budući ciljevi su vam trenutno najbitniji i prolazite kroz proces transformacije, posebno kad Pluton uđe u vaš ozbiljni znak 6. oktobra. Malo ste uplašeni jer još uvek niste na onom mestu u životu gde biste voleli, ali ima vremena i za to, Jarčevi. 

 

Saturn u Vodoliji vam pomaže da razmišljate izvan okvira i dolazite do novih planova kada je u pitanju nešto što želite. Otvorite um i vidite gde leže sve okolnosti.

 

Sunce u Škorpiji u kombinaciji sa Marsom donosi moćnu i takmičarsku energiju. Ne želite bivšeg partnera nazad, ali ne želite ni da bude s nekim drugim. Potrdute se da izbalansirate osećanja.

 

 

VODOLIJA

 

Sa fazom mladog Meseca od 6. oktobra stiže mogućnost za nešto novo i sveže. Oprostite osobi iz svoje prošlosti i zaboravite na nju. Treba vam nov start i sad je vreme za to.

 

Vaš znak pomaže Saturnu da razbistri stvari, pa nećete osećati pritisak kao ranije i potrebu da se složite s tuđom idejom o tome šta ozbiljna veza treba da predstavlja.

 

Od 20. oktobra vas energija Ovna i punog Meseca tera da se izrazite, budete iskreni, ne bojite se da kažete šta stvarno osećate. To vas oslobađa.

 

RIBE

 

Imate o čemu da razmišljate i čemu da se nadate kada Venera uđe u znak Strelca 7. oktobra. Ostatak meseca za vas je ljubav isto što i avantura, zabava, spontanost, sve što želite da osećate.

 

Osećate se takmičarski nastrojeni pod uticajem punog Meseca u Ovnu, a tada ćete iskreno reći šta želite. Vaša otvorenost i drčnost će iznenaditi neke ljude, ali nek vas to ne spreči, jer zaslužujete da budete srećni.

 

Sunce i moćni Mars u Škorpiji krajem meseca donose strast u odnosu sa posebnom osobom. Dopašćete se nekom, i to izuzetno.
 

makonda-tracker