AStro kaže

3 HOROSKOPSKA ZNAKA imaće sreću u mnogim aspektiva života: Očekujte novac, sreću i ljubav do 22. oktobra

0

Horoskop otkriva koja 3 znaka očekuju sreća, novac i napredak u ljubavi tokom vladavine Vage, do 22. oktobra!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Sunce je ušlo u znak Vage 22. septembra, na dan kada je počela jesen, a vladavina ovog miroljubivog i harmoničnog znaka dovodi do poboljšanja romantičnih odnosa, cvetanja društvenih veza i osećaja ravnoteže, piše Sensa. Ipak, mnogima neće sve ići tako glatko zbog uticaja retrogradnog Merkura sve do 18. oktobra, posebno u domenu komunikacije. Ipak, vladavina romantične Vage sprečiće da mračna senka padne na neke horoskopske znake.

 

 

Astrolozi otkrivaju da će ova 3 znaka do 22. oktobra, sve dok vlada moćna Vaga imati zaista veliku sreću u raznim aspektima života:

 

Blizanci

 

Dragi Blizanci, toliko ćete napredovati kroz sezonu Vage da čak ni moćni retrogradni Merkur neće moći da sruši vaše planove. Vaša kreativnost je na visokom nivou, pa se fokusirajte na aktivnosti koje u vama bude radost i optimizam. Ovo je odličan period da se pojačaju strasti u svemu što radite, ali posebno u vezi sa partnerom. Srce slobodnih Blizanaca otvoreno je za novu romansu. Izlazite, družite se i uživajte u hobijima.

 

Devica

 

Sunce u Vagi donosi vam sjajnu ravnotežu, posebno u polju finansija. Moguće je da su se mnoge Device istrošile u prethodnom periodu, ali sada možete sve vratiti na staro, čak učiniti da novčana situacija bude bolja. Iako će retrogradni Merkur pokušati da spreči vaše blagostanje, uz promenu navika i dobru organizaciju, uspešno privlačite obilje.

 

Strelac

 

Leto je možda prošlo, ali vladavina Vage će produžiti periode zabave sa Strelčeve. Stičete nova prijateljstva i inspirisani ste za pozitivne promene u svom životu. Svi prethodni sukobi se stišavaju i očekuje vas potpuni mir. Pravo je vreme da se povežete sa svim dragim ljudima, a pozitivno raspoloženje i optimizam pomažu vam da napredujete i na polju karijere.

 

makonda-tracker