Darko Lazić se OŽENIO u tajnosti, pa otkiro detalje GALA SVADBE: Evo uz koju pesmu će odigrati prvi ples

0

Odlučio da svoju ljubav još jednom kruniše brakom 

Oženio se Darko Lazić
Oženio se Darko Lazićfoto: Instagram / darkolazic

Poznati pevač Darko Lazić često je u centru pažnje medija ne samo zbog svoje karijere, već i zbog burnog života koji vodi. Naime, nedavno se šuškalo da će pevač ponovo da stane na ludi kamen i upravo to se i dogodilo. 

 

Prema pisanju Blica, Darko je odlučio da u tajnosti uplovi u građanski brak sa svojom izabranicom Katarinom, a nakon što je ta vest dospela u medije, Darko se oglasio i dao detalje o planovima za budućnost. 

 

Naime, Darko je objasnio da njih dvoje planiraju gala svadu i otkrio uz koju pesmu će on i njegava izabranica odigrati prvi ples.

 

 

- U avgustu će biti svadba i jedva čekam svoje veselje. Toliko sam ih otpevao da jedva čekam svoju. Biće dva dana, a ja ću pevati pesmu za naš prvi ples. U pitanju je numera Petra Graše - Je l ti reka ko - dodao je Lazić kroz osmeh da i Katarina i on obožavaju tu pesmu.

 

Darko je u proteklom periodu prolazio kroz brojne probleme, ne samo na polju ljubavi, već i polju zdravlja. Nakon što se mnogo ugojio odlučio je da se podvrgne operaciji želuca i nakon toga je imao dosta problema, sve dok se u potpunosti nije oporavio.

 

- Meni je sad ovo ok. Sad sam se malo i ugojio i to je to. Imam oko 85 kilograma i to mi je idealna težina - rekao je za Ekskluzivno pevač.

 

 

Da podsetimo, Darko je bio u braku sa našom poznatom pevačicom Anom Sević, sa kojom ima i dvoje dece, ćerku Lorenu i sina Alekseja, a nakon što su odlučili da prekinu svoj brak, nekadašnji supružnici su imali brojne razmirice oko alimentacije i viđanja dece. Ipak, na posletku su, zbog dece, ostali u korektnim odnosima.

 

Darko je nakon Ane imao nekoliko veza o kojima je često pisano u javnosti, a i Ana je krenula svojim putem i svila novo prodično gnezdo sa Danijelom Nedeljkovićem, s kojim je dobila sina pre nešto više od godinu dana. 

 

 

makonda-tracker