(foto)

Muž ju je iznenadio poklonom od 50.000 €! Ana Sević usred stana ima NEOČEKIVAN kutak za opuštanje s porodicom

1

Nekadašnja voditeljka i pevačica nedavno je donela na svet treće dete, a njen izabranik stalno pronalazi nove načine da joj ulepša svakodnevicu

foto: Instagram
foto: Instagram

Popularna pevačica Ana Sević početkom marta rodila je sina Simeona, čime su biznismen Daniel Nedeljković i ona proširili svoju srećnu porodicu, koju čine još ćerka Sena i Anina ćerka iz prvog braka Lorena Lazić.


Par uživa u porodičnoj idili, a domaći mediji tvrde da se ovih dana u njihovom domu odvijaju građevinski radovi. Naime, biznismen je, tvrdi Svet, odlučio da ispuni Ani želju da ima manji spa u svom domu.

 

Ana je oduvek želala da ima spa u svom domu, a Daniel je još pre njenog porođaja započeo sa radovima u luksuznom stanu na Vračaru. On se potrudio da sve bude gotovo dok Ana ne izađe iz bolnice, a procenjuje se da je za taj luksuz dao skoro 50.000 evra — kaže neimenovani izvor blizak pevačici.


Kako on dodaje, posebno će porodici Sević-Nedeljković koristiti bazen, jer neće biti u prilici da često putuju jer imaju malu bebu.


Ana će ovog leta sa ćerkama i sinom moći da uživa na bazenu u privatnosti svog doma, što njoj mnogo znači jer će Simeon biti mali za neke dalje destinacije — ističe anonimni izvor.

 

Pevačica je, inače, nedavno podelila kako izgleda njihov privatni bazen, a nije se oglašavala povodom tvrdnji da će imati čitav mini-spa.

 

1 / 3 Foto: Instagram


Pevačica je, inače, nedavno napustila porodilište nasmejana i tada kratko prokomentarisala pred okupljenim medijima da se oseća odlično nakon porođaja.

Divno sam, predivno, najlepše. Beba je odlično, zove se Simeon — otkrila je Ana.

 

1 / 7 Foto: Instagram


Podsetimo, par se tajno venčao početkom leta 2021. godine, a u decembru 2020. dobili su prvo zajedničko dete — devojčicu koja je dobila ime Sena. Ana iz braka s folk zvezdom Darkom Lazićem ima i ćerku Lorenu.
 

 

makonda-tracker