poseban dan

Ne spaja ih samo gluma, lepota i slava: Salma Hajek otkrila šta oseća prema Penelope Kruz i u kakvim su odnosima

0

Uoči 50. rođendana Penelope Kruz Salma Hajek je bila emotivnija nego ikada 

PENELOPE KRUZ I SALMA HAJEK SU GODINAMA NAJBOLJE DRUGARICE
PENELOPE KRUZ I SALMA HAJEK SU GODINAMA NAJBOLJE DRUGARICE foto: EPA / Armando Mota

Otkad su Penelope Kruz i Salma Hajek prvi put zajedno stale pred filmsku kameru u filmu Bandidas iz 2006. godine postale su najbolje prijateljice u filmskoj industriji.

 

Nedavno, kada je Penelope napunila 50 godina i proslavila svoj rođendan, Salma je na društvenim mrežama napisala iskrenu poruku upućenu svojoj dugogodišnjoj prijateljici.

 

- Srećan rođendan Penelope. Hvala ti Bože što si poslao na Zemlju pre posebnog broja godina anđela - glasila je njena objava.

 

 

U nastavku je izrazila svoje divljenje koje oseća prema Penelopi, opisujući kako je uticala na živote ljudi oko sebe.

 

- Svi mi čiji su se putevi ukrstili sa njom znamo da nam je ona učinila život ludim, uzbudljivim, smislenim, inspirativnim i naučila nas značaju solidarnosti i odanosti sa toliko ljubavi - napisala je Hajek.

 

Salma se takođe osvrnula i na to koliko je Penelope divna majka.

 

- Hvala ti i za male anđele koje si donela na ovaj svet. Ti si izvanredna žena, i svake godine si sve bolja i bolja.

U jednoj emisiji 2022., Penelope je otkrila kako ju je Hajek dočekao kada je prvi put stigla u LA.

 

- Dolazila sam ovde na dva meseca i nisam poznavala nikoga - rekla je ona. Salma me je dočekalai rekla: 'Ne ideš u hotel. Dolaziš u moju kuću jer je svaki početak težak i osećaćeš se veoma usamljeno.

 

Njihova veza je samo jačala tokom godina, a Hajek je veoma srećna što može da se pohvali prijateljicom kao što je Penelope. Ona je takođe istakla da je njihov odnos sestrinski i da u njoj ima mnogo više od koleginice i prijateljice. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Kruz Bekam u provodu

 

makonda-tracker