šik

Kako majicu od 500 dinara uklopiti u otmen look? Ideja Tamare Kalinić koju možete primeniti bilo kad

1

Praktičan, ali veoma sofisticiran autfit koji može da se nosi u raznim prilikama srpska trendseterka odabrala je za opuštanje na jednom od najlepših mesta na svetu

Tamara Kalinić odlično kombinuje bazične komade s efektnijima
Tamara Kalinić odlično kombinuje bazične komade s efektnijimafoto: tamara/instagram

Influenserka Tamara Kalinić jedna je od najpopularnijih u svetu, a ona spada u devojke koje s lakoćom prelaze iz ultraglamuroznih modnih varijanti u praktične stajlinge koji mogu da se nose u raznim prilikama.


Pri tome, ona uvek zadržava urođenu otmenost, što postiže pažljivo biranim krojevima, teksturama, dezenima, pa svaki put kad je vidimo u prvim redovima prestižnih revija uspeva da ostavi utisak.


Tamara, kao i sve ljubiteljke modne klasike, često nosi džins, a imali smo priliku da je vidimo u maltene svim mogućim verzijama, a nedavno je ponela model farmerki koje su definitivno najtrendi u poslednje vreme – i to u fantastičnoj kombinaciji.

Prilikom odmora na jezeru Komo, srpska trendseterka odabrala je za "dan iz snova kraj jezera", kako je napisala na Instagramu pouzdan business chic autfit. Njen izbor bile su duboke farmerke, model koji prati liniju tela, a zatim se nogavice postepeno šire, čime vizuelno čini figuru dužom i užom.

1 / 9 Foto: tamara/instagram

One su bez sumnje najpopularniji tip farmerki ove godine, a veoma su zahvalne za kombinovanje i građenje elegantne siluete. Za to se obično koriste blejzeri, a Tamara je odabrala strukirani sako crne boje, koji dodatno čini stas vitkijim uz pomoć tankih vertikalnih pruga.

 

Tamara Kalinić odlično kombinuje bazične komade
Tamara Kalinić odlično kombinuje bazične komadefoto: tamara/instagram

Uz ovako efektne komade, dovoljna je najobičnija bela majica, kakve se mogu naći u domaćim prodavnicama po veoma niskim cenama, već od 500 dinara, iako nema sumnje da Tamarinu potpisuje neki poznati luksuzni brend.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 

Ona je savršen bazični odevni predmet koji sam za sebe nije posebno efektan, ali uz kvalitetno krojene farmerke i blejzer ostavlja fantastičan utisak.

 

Šik stajling Tamare Kalinić
Šik stajling Tamare Kalinićfoto: tamara/instagram

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Revija Suzane Perić 

 

makonda-tracker