preslatke!

Nikol Kidman prvi put sa ćerkama na crvenom tepihu! Starija deca je ignorišu godinama, ali ove slatkice se ponose mamom

0

Dok dvoje starije dece čuvene glumice ne želi da ima kontankt s Nikol, oskarovka ima veliku ljubav, podršku i poštovanje ćerki koje je dobila u braku s Kitom Urbanom, a juče ju je porodica podržala u važnoj prilici

Kit Urban i Nikol Kidman na dodeli Nagrade za životno delo Američkog filmskog instituta u Los Anđelesu, koja je pripala australijskoj oskarovki
Kit Urban i Nikol Kidman na dodeli Nagrade za životno delo Američkog filmskog instituta u Los Anđelesu, koja je pripala australijskoj oskarovkifoto: Billy Bennight / ADMedia / Profimedia

Australijska glumica Nikol Kidman prošle večeri je prisustvovala gala večeri i dodeli nagrada AFI Life Achievement Award, a društvo joj je na crvenom tepihu pravila porodica.


Oskarovku obično viđamo u ovakvim prilikama u društvu supruga Kita Urbana, poznatog muzičara, ali paru su se sada pridružile njihove ćerke Sandej Rouz i Fejt Margaret Urban.


Povod je bio divan – Nikol Kidman bila je glavna zvezda događaja u losanđelskom Dolbi teatru, jer je slavljen njen doprinos umetnosti tokom čitave karijere i uručena joj je nagrada Američkog filmskog instituta za životno delo.

 

Nikol Kidman u zlatnoj Balenciaga haljini na dodeli Nagrade za životno delo Američkog filmskog instituta u Los Anđelesu
Nikol Kidman u zlatnoj Balenciaga haljini na dodeli Nagrade za životno delo Američkog filmskog instituta u Los Anđelesufoto: Admedia, Inc / ddp USA / Profimedia

Nikol je stigla na crveni tepih u zlatnoj haljini modne kuće Balenciaga, veoma glamuroznom modelu s bretelama i šlepom, a ni njene mezimice nisu zaostajale. Fejt pojavila se u koralnocrvenoj haljini brenda Monique Lhuillier, a njena sestra Sandej u cvetnoj haljini iste modne kuće.

 

Nikol Kidman s porodicom - mužem, ćerkama, sestrom i sestričinom na dodeli Nagrade za životno delo Američkog filmskog instituta u Los Anđelesu
Nikol Kidman s porodicom - mužem, ćerkama, sestrom i sestričinom na dodeli Nagrade za životno delo Američkog filmskog instituta u Los Anđelesufoto: Lisa OConnor/AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedi

Tu je, inače, bila i Nikolina sestra Antonija Kidman, kao i sestričina Sibela.


Ko su deca Nikol Kidman?


Australijska filmska zvezda dobila je dve ćerke s Urbanom, a one su danas njena najveća podrška.

Najpre je na svet u Nešvilu 2008. stigla Sandej Rouz Urban, koja obožava muziku, ali planira da se bavi filmom kad poraste, najverovatnije režijom, što Nikol podržava. Međutim, kako se jednom prilikom pohvalila, Sandej je dobila i ulogu u školskoj predstavi, pa joj je mama pomogla da nauči svoje replike.

 


Kit Urban i Nikol Kidman dobili su potom 2010. ćerku Fejt Margaret, takođe u Nešviilu, gde provode najviše vremena od početka ljubavi. Navodno je devojčica tako nazvana jer par nije gubio nadu da će zajedno dobiti još jedno dete (faith – nada).

 


Obe devojčice provode mnogo vremena s mamom i tatom i često ih prate u poslovnim obavezama, pa su tako često i na filmskim setovima i zbliže se s Nikolinim kolegama i njihjvom decom.

 

Satrija deca Nikol Kidman ne žele da čuju za nju


Nikol Kidman ima i dvoje starije dece, koju je usvojila dok je bila udata za Toma Kruza, a s njima već godinama nema nikakav kontakt.


Par je najpre usvojio Izabelu Kidman Kruz 1992, a ona danas ima 31 godinu. Nikol je pričala da je žudela da ima bebu s Kruzom čim se zaljubila i njega, a nakon što je doživela jedan spontani pobačaj, odlučili su da usvoje dete.

 

Potom su 1995. usvojili i sina Konora, koji sada ima 29 godina, a njih dvoje su, kao i njihov otac, sajentolozi, pa s majkom nemaju nikakav kontakt otkako se razvela od Kruza i okrenula leđa sajentologiji.

 


Crkva nalaže da se prekine svaki kontakt sa članovima porodice ili prijateljima koji više ne žele da imaju ništa sa sajentologijom, pa tako Izabela i Konor ne žele da čuju za svoju majku, baš kao što Tom Kruz nema kontakt sa svojom biološkom ćerkom Suri Kruz, koju je dobio u braku s Kejti Holms.
 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Američki glumac napustio Holivud

 

makonda-tracker