posle sidni, bondova devojka!

Voleo ju je dugo i ludo, a onda je počeo – RAT: Priča o zaboravljenoj drugoj ženi Ričarda Gira završila se neočekivano

0

Nakon duge ljubavi i rođenja sina, najveći holivudski zavodnik oženio se Bondovom devojkom

Keri Lauel i Ričard Gir venčali su se nakon što su već godinama bili zajedno i dobili sina Homera
Keri Lauel i Ričard Gir venčali su se nakon što su već godinama bili zajedno i dobili sina Homerafoto: Ursula Dþren / AFP / Profimedia

Holivudski veteran Ričard Gir (74) početkom meseca je u Njujorku prisustvovao gala večeri Magic of Motown, kada je prošetao crvenim tepihom u društvu svoje 33 godine mlađe supruge Alehandre Silve.


Par je u skladnom braku od 2018. godine, a vatrena Špankinja je treća supruga slavnog glumca, kog su žene obožavale zbog uloga u filmovima "Amerčki žigolo", "Oficir i džentlmen", "Jesen u Njujorku"...


Prva je bila Sindi Kraford na samom vrhuncu njene superpopularnosti devedesetih, a najređe se priča o drugoj ženi s kojom je Gir planirao da provede život.

Drugi brak Ričarda Gira – s Bondovom devojkom!


U pitanju je manekenka i glumica Keri Lauel, koja je igrala Džejmi Ros u seriji "Red i zakon" i Pem Buvije u filmu o Džejmsu Bondu "Dozvola za ubistvo", a kojom je Ričard Gir u braku bio najduže – 14 godina. Ako njih pitate, predugo.

 

Keri Lauel i Ričard Gir bili su u braku od 2002. do 2016. godine
Keri Lauel i Ričard Gir bili su u braku od 2002. do 2016. godinefoto: EPA/EVERETT KENNEDY BROWN

Venčali su se 2002, dve godine nakon što je Keri donela na svet njihovog sina Homera Džejmsa Džigmea Gira. Oni se nisu preterano eksponirali tokom svoje ljubavi, živeli su mirno i povučeno, a Keri je bila velika podrška glumcu, koji je, dok je bio s njom, snimio neke od svojih značajnijih filmova. Posvetila se sinu i veoma retko se vraćala pred kamere, dok je Girova karijera bujala.


Međutim, glumica je 2012. podnela zahtev za razvod posle desetogodišnjeg braka zbog "razlika u životnom stilu", a mediji su pisali da je Keri Lauel želela bogat društveni život, dok je Gir preferirao da ostane kod kuće i ne izlazi ako ne mora.

 

Keri Lauel i Ričard Gir dobili su 2000. sina Homera
Keri Lauel i Ričard Gir dobili su 2000. sina Homerafoto: EPA/PAUL BUCK

Potom je usledila duga i iscrpljujuća pravna borba koja je u velikoj meri bila obavijena velom misterije, ali su do medija povremeno dolazile fotografije besnog glumca kako ljutito istrčava iz sudnice.

Oko strateljstva nad, tada 16-godišnjim, sinom Homerom odmah su se dogovorili, ali im je trebalo četiri godine da se usaglase oko ostalih detalja. Navodno su njihovi susreti u sudnici bili veoma burni, a Ričard Gir – inače posvećeni budista koji je učio od Dalaj Lame – umeo je da reaguje ne tako zen.

1 / 5 Foto: ALBERTO PIZZOLI / AFP / Profimedia

Kako se pisalo, njegova supruga zahtevala je da dobije 100 miliona dolara od njegovog bogatstva, tada procenjenog na 250 miliona, a odbijala je da se iseli iz njihove nekretnine procenjene na 4,5 miliona dolara.

 

Konačno su se razveli tek 2016. godine, a dok su mediji pisali da se Gir bori da ne izgubi 100 miliona, na kraju je Page Six javio da je Keri u okviru nagodbe dobila – 120 miliona, iako detalji nikada nisu objavljeni zvanično.


On je odbio da komentariše ove tvrdnje, ali je baš tih dana prodao jedno svoje imanje za 33 miliona, nakon što je prvobitno tražio 65 miliona, pa se pisalo da zaista planira veliku isplatu.

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Poznati glumac o postavljanju granica

 

makonda-tracker