rođendanska žurka

LJUBAV PREMA SINU POBEĐUJE NESUGLASICE: Darko Lazić i Marina Gagić zajedno na proslavi rođendana malog Alekseja (FOTO)

2

Par koji je nedavno potvrdio da je stavio tačku na emotivni odnos i veridbu sada je proslavio zajedno rođendan sinu

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Darko Lazić i Marina Gagić nedavno su potvrdili kako su na svoju višegodišnju ljubavnu vezu stavili tačku. Dok je Marina izjavila da je posvećena roditeljstvu  i da je Darko više ne zanima, folker je u žiži interesovanja zbog odlaska u Nemačku, kao i navodne veze sa pevačicom Barbarom Bobak.

 

Ipak, njih dvoje su roditelji dečaka Alekseja, kome je danas rođendan, a sve nesuglasice su ostale iza njh kako bi mališanu priredili predivnu proslavu.

 

Rođendan je organizovan u jednoj igraonici, a i Darko i Marina su bili prisutni. 

 

Oni su pokazali svojim pratiocima sa Instagrama raskošnu dekoraciju i trpezu koju su pripremili za Alekseja i njegove zvanice. Dekoracija je bila u znaka Kralja lavova, a tu su brojni baloni koji ulepšavaju prostor.

 

1 / 6 Foto: Instagram Printscreen

 

Lazić je na snimcima sinu dodao loptu i navijao dok se Aleksej igrao, a onda je pokazao sina kako vozi motor koji je dobio za rođendan dok je mama Marina pazila na svaki njegov pokret. 

 

Marina se odlučila za plavu haljinu i mladalački izgled, a kako se pojavljivala na snimcima koje je Darko objavljivao, deluje da su zbog sina ostavili sve ostalo po strani.

 

 

 

makonda-tracker