novčani aspekt

2. maj je za njih DAN PREOKRETA: 4 horoskopska znaka kojima Tamara Globa predviđa značajnu finansijsku injekciju

0

Poboljšanje novčane situacije smeši se pripadnicima nekolicine znakova Zodijaka, u okviru fenomenan nazvanog "dijamantski niz"

Novac se predviđa pripadnicima četiri znaka Zodijaka od 2. maja
Novac se predviđa pripadnicima četiri znaka Zodijaka od 2. majafoto: Olena Yakobchuk/Shutterstock

Prvi maj je nastupio i doneo novu, prolećnu energiju, a uzbuđenja će pripadnici svih znakova iskusiti već od 2. maja, kada nastupa retrogradni Pluton.


On će najpre biti u znaku Vodolije i zatim Jarca i zadržaće se u svom retrogradnom hodu do 12. oktobra, a tokom maja ćemo imati još astrološki interesantnih tranzita.


Mlad mesec u Biku, Merkur u Biku, sezona Blizanaca... samo su neki od važnih događaja na nebu, a ruska astrološkinja Tamara Globa ističe da će nekoliko znakova već s tim 2. majem osetiti neke krupne i pozitivne promene.

Kako objašnjava, za pripadnike četiri horoskopska znaka, 2. maj će otvoriti nove mogućnosti za postizanje dobrih rezultata u raznim oblastima života, u fenomenu nazvanom "dijamantski niz".

 

Pripadnici 4 horoskopska znaka mogu da očekuju poboljšanje novčane situacije od 2. maja
Pripadnici 4 horoskopska znaka mogu da očekuju poboljšanje novčane situacije od 2. majafoto: Mladen Mitrinovic/Shutterstock

Ovnovi će se osećati samopouzdano i energično, što će im pomoći da naprave važan iskorak u oblasti novca. Saradnja, predlozi i finansijski dogovori ići će na vašu ruku, pa ćete moći da priuštite sebi nešto više materijalnih stvari nego inače.


Prema objašnjenju Tamare Globe, povoljan uticaj planeta u finansijskom sektoru osetiće i Rakovi i Strelčevi, koji će imati priliku da pokažu svoju inteligenciju i kreativnost. Za njih je 2. maj dobar dan za učenje, stvaranje i aktivnost.


Vodolije će naći uspeh u sferi porodice i domaćinstva, uživajući u harmoničnim odnosima i međusobnom razumevanju, a imaće i priliku da doteraju svoje okruženje i osveže atmosferu u kojoj žive. Veliku podršku dobiće od svojih bližnjih i prijatelja, koji će im se naći kao velika pomoć u ostvarenju ciljeva, piše prochepetsk.ru.

 

BONUS VIDEO

Astrolog o godini Drvenog zmaja

 

makonda-tracker