skladna porodica

Svi nadareni, uspešni i prelepi: Dejan Stanković i njegova Ana dobili su TROJICU SINOVA, a svi imaju isti talenat

0

Jedan od omiljenih domaćih sportista ponosni je otac trojice momaka, a dok je najstariji odlučio da se ne bavi fudbalom, iako je mogao da ima veliku karijeru, dvojica su velika nada Srbije

Dejan Stanković sa suprugom Anom ima trojicu sinova
Dejan Stanković sa suprugom Anom ima trojicu sinovafoto: Nicolň Campo / ddp USA / Profimedia

Legendarni fudbaler i fudbalski trener Dejan Stanković, koji je najdublji trag ostavio u Crvenoj zvezdi i italijanskom fudbalu, ovih dana suočava se s teškim trenucima.


Stefan Stanković, njegov najstariji sin, hospitalizovan je, a još uvek nije pozntao šta se konkretno dešava s njim.

 

Ipak, Dejanovi fanovi su zabrinuti jer je slavni Srbin otkazao sve obaveze u mađarskom Ferencvarošu, gde je trenutno angažovan, a koliko je poznato njegov sin je u Milanu i ima najbolju moguću negu.

Deca Dejana Stankovića


Čuveni sportista i nekadašnji as Lacija i Intera ponosni je otac trojice sinova.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @dejanstankovic


Stefan, njegovo najstarije dete, rođen je u Rimu 2000, a od malih nogu se bavio fudbalom. Nastupao je za mlađe kategorije Intera i važio za veliki poencijal, ali je ipak odlučio da se ne bavi ovim sportom profesionalno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @dejanstankovic


Kako je pričao Dejan Stanković, sinu je bio težak pritisak koji nosi njegovo prezime, pa je odlučio da se okrene nekim drugim stvarima u životu.

 


Nakon Stefana, Ana, supruga Dejana Stankovića, donela je na svet Filipa. On je rođen 2002, takođe u Rimu, a za razliku od oca, umesto na sredini terena, Filip stoji između stativa.

 


Veoma je uspešan golman i angažovao ga je Inter, čije je mlađe kategorije prošao, a trenutno je na pozajmici u Sampdoriji. Nastupao je za mlađe selekcije reprezentacije Srbije, a imao je priliku da se nađe i na širem spisku selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija krajem 2023.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by U.C. Sampdoria (@sampdoria)


Najmlađi sin Dejana Stankovića je Aleksandar, koji je rođen u Milanu 2005. godine.


Takođe je prve fudbalske korake napravio u Interu, gde je bio deo A tima na klupi za rezerve prvi put 2022. godine, sa samo 16 godina.

 

 

Kao i njegov slavni tata, on je igra na poziciji veznog igrača, a nastupao je za mlađe selekcije srpske reprezentacije.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Da li novi nacionalni stadion treba da nosi ime Siniše Mihajlovića?

 

makonda-tracker