ona je potez njegove karijere

"Kad sam rekao njenom bratu, ZAMALO ME NIJE UDARIO": Dejan Stanković već 23 godine voli Anu, sestru POZNATOG fudbalera

0

Zajedno su od tinejdžerskih dana, a ona se razlikuje od ostalih žena fudbalera.

Dejan Stanković
Dejan Stankovićfoto: Bane T. Stojanovic/ATAImages

Proslavljeni fudbaler Dejan Stanković i nekadašnji trener Crvene zvezde, već 23 godine uživa u skladnom braku sa Anom Aćimović, sa kojom ima trojicu sinova.

 

Ana je uz Dejana tokom cele njegove karijere, upoznali su se kao jako mladi i, kako on sam kaže, to je bila ljubav na prvi pogled.

 

- Zaljubio sam se čim sam je video. Osetio sam da je to to, a kad sam rekao njenom bratu, zamalo me nije udario. Zasta verujem da bez Ane ne bih bio ovakav. Jednostavno, ne bih se kompletirao - rekao je Deki jednom prilikom.

 

Njen brat je nekadašnji Dejanov saigrač, Milenko Aćimović. U momentu kada su se upoznali, Stanković je imao 19 godina i od tada su zajedno nastavili kroz život, odrastali su i sazrevali u paru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @dejanstankovic

- Nju ne zanimaju javni život i popularnost. S Anom mi se desila ljubav na prvi pogled, odmah sam se zaljubio u nju, čim sam je video. Odmalena smo skupa, imao sam devetnaest godina kada smo počeli vezu. Zajedno smo otišli u Rim, gde sam igrao za „Lacio“, skupa smo odrastali, sticali sva životna iskustva i osnovali porodicu. Sve smo sami stvorili, čime se ponosim - izjavio je on jednom.

 

Njihovi sinovi Stefan, Filip i Aleksandar su krenuli očevim stopama, pa u Italiji već igraju fudbal.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @dejanstankovic

- Sinovi su počeli da treniraju fudbal kada su imali pet-šest godina. Najvažnije je da su se zabavljali baš kao što to i sada čine. Stefan je izašao iz te priče, a Filip i Aleksandar su na dobrom fudbalskom putu - rekao je Dejan o deci.

 

Dejanov kum je bio pokojni fudbaler Siniša Mihajlović, koji ga je dočekao u Italiji kao starijeg brata, kao i mnoge druge naše sportiste koji su kao jako mladi dolazili u italijanske klubove.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @dejanstankovic

Iako su Ana i Dejan već godinama zajedno, o njihovom privatnom životu se ne zna toliko, najviše zbog toga što Ana ne voli medijsko eksponiranje, ipak, Dejan ponekad iskoristi priliku i svima pokaže koliko voli suprugu i kakva mu je ona podrška.

 

- Nedavno sam rekao da je ona potez moje karijere i zaista je tako. Ana je ljubav, podrška, oslonac, vera i nada - rekao je Dejan za magazin Glorija.

 

 

makonda-tracker