neukusno

"NE RAZUMEM ovaj svet..." Zbog izgleda žene slavnog fudbalera nastao je RAT na mrežama, ali – NJEMU JE NAJLEPŠA

2

Izbor životne partnerke jednog od najskupljih sportista u istoriji nije po volji delu njegovih navijača, a verni fanovi odmah su skočili u odbranu paru

Deklan Rajs i Loren Frajer na odmoru 2021. godine
Deklan Rajs i Loren Frajer na odmoru 2021. godinefoto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Engleski fudbaler Deklan Rajs ima tek 24 godine, ali već je ušao u istoriju kao jedan od najskupljih igrača u istoriji.

 

On je ove godine prešao iz Vest Hema u Arsenal za neverovatna 122 miliona evra i uživa u vrlo luksuznom životu, koji deli sa svojom devojkom Loren Frajer, koja se na prvi pogled ne uklapa u ono što zamislite kada čujete sintagmu "žena fudbalera".


Ipak, ovih dana par na društvenim mrežama mora da čita vrlo neprijatne komentare na Lorenin račun, jer deo Rajsovih navijača veruje da je on morao da nađe drugačiju partnerku.

Sve je počelo nakon što je jedan popularan nalog na društvenoj mreži X, koji je sada suspentovan, objavio fotografije para uz poruku:


Deklan Rajs je multimilioner, sportista i elitni fudbaler visok 185 cm, koji se ipak zadovoljio debelom, belom devojkom... Ne razumem više ovaj svet.

 

Negativni komentar na račun devojke Deklana Rajsa
Negativni komentar na račun devojke Deklana Rajsafoto: X/Twitter

Reči anonimne osobe privukle su mnogo pažnje i komentara na X-u, pa je deo korisnika izrazio istu zbunjenost, dok je, na sreću, bilo mnogo više onih koji su naglasili da se Rajsov izbor devojke tiče samo njega. "Obriši ovo", "Zamisli da tržai devojku po tome šta se sviđa drugima", "Ona je bila uz njega kad nije bio niko"... neki su od komentara.

 

Ovaj profil je u međuvremenu suspendovan na X-u, najverovatnije zbog brojnih prijava za posramljivanje na osnovu izgleda, tj. bodyshaming-a.


Ko je devojka Deklana Rajsa?


Fudbaler Deklan Rajs već godinama je srećno zaljubljen u Loren, s kojom je počeo da se viđa još dok su bili 17-godišnjaci.


Upoznali su se u školi koju su pohađali zajedno i od tada su nerazdvojni, a Loren često prati sportistu na mečevima i vatreno navija za njega.

 

 

Par je u avgustu 2022. dobio sina Džuda, a Loreninu trudnoću uspeli su da sakriju od očiju javnosti do samog kraja. U tome su bili toliko vešti da smo za rođenje njihovog dečaka saznali tek kad su fanovi primetili novu Deklanovu tetovažu sa Džudovim imenom, datumom rođenja i simbolom za njegov horoskopski znak Lava.

 


Deklan i Loren već vreme stanuju u Londonu, a svaki slobodan trenutak koriste da otputuju zajedno i uživaju u svojoj privatnosti.
 

BONUS VIDEO

Inspirativna fudbalerka koja je pobedila tumor

 

makonda-tracker