kraj borbe

"Plakali smo, smejali se i plesali u teškim trenucima..." Fudbaler ostao udovac samo 3 meseca posle venčanja

1

Nakon godinu dana borbe, životna saputnica poznat golmana izgubila je tešku bitku, a njegovo saopštenje povodom smrti supruge je potresno

Lora i Džošua VIkers venčali su se u junu
Lora i Džošua VIkers venčali su se u junufoto: joshuavickers/Instagram

Golman engleskog FK Darbi Džošua Vikers (27) rastužio je navijače vešću da je njegova supruga preminula, malo nakon što su se jedno drugom zakleli na večnu ljubav.


Sportista, koji je ranije bio član londonskog Arsenala, već neko vreme objavljuje detalje borbe njegove supruge Lore protiv raka, a sada je, nažalost, morao da podeli s fanovima da je njena bitka izgubljena.


Pisao sam i brisao ovo mnogo puta i još uvek ne mogu da pronađem reči, ne znam hoću li ikada moći... – napisao je Vikers. – U utorak uveče, moja supruga je izgubila dugu borbu protiv kancera...

 

On je odlučio da u ovom teškom trenutku ispriča neke lepe stvari i kako će se sećati Lore, kojom se oženio pre samo tri meseca.

 


– Lora je bila najjača, najhrabrija osoba s najviše ljubavi koju sam sreo. Iako je sve kroz šta je prolazila bilo teško, nastavljala je da se smeje, nikada nije ničemu dopuštala da joj pokvari provod i stvarala je sećanja za ceo život – kaže golman.


Plakali smo, smejali se i plesali u teškim trenucima. Ceniću svaki trenutak koji smo proveli zajedno, od prvog susreta do momenta kada je mirno izdahnula. Znam da ćeš me gledati odozgo i nastaviti da me inspirišeš svakog dana – napisao je fudbaler.

 


Vikers se zahvalio Lorinoj i svojoj porodici što su uz njega, kao i prijateljima koji mu pružaju podršku nakon gubitka.

 

 

BONUS VIDEO

Venčanica žene fudbalera o kojoj svi pričaju

 

makonda-tracker