ko je sara rouz?

GODINAMA pričaju da mu je ljubavnica i da je s njom varao TRUDNU KEJT: Bile su bliske, a onda su je povezali s Vilijamom

0

Žena za koju se godinama priča da je Vilijamova ljubavnica ponovo je u centru pažnje javnosti.

Susret princa Vilijama i Kejt Midlton sa Rouz Hanberi
Susret princa Vilijama i Kejt Midlton sa Rouz Hanberifoto: Splash News / Splash / Profimedia

Markiza Sara Rouz Čolmondli, najpoznatija kao Rouz Hanberi, dobro je poznato ime u britanskoj kraljevskoj porodici, ali za nju se vezuju brojne intrige, a posebno se vezuje ime princa Vilijama.

 

Premda se već godinama piše o supruzi Dejvida Roksevidža, markiza od Čolmondlija, koja je nekadašnja manekenka, kao o ženi s kojom je Vilijam imao aferu, mnogi smatraju da ima vatre tamo gde ima i dima. 

 

Poslednji u nizu događaja kojim se ledi Rouz Hanberi dovela u vezu s princem od Velsa jeste plasiranje fotografije princa i princeze od Velsa ispred zamka Vindzor. Preneto je da je reč o Kejt Midlton, kojoj se u tom momentu ne vidi lice, ali mnogi veruju da je u kolima s Vilijamom bila zapravo ledi Rouz.

 

 

Zbog čega?

 

Naime, navodi se specifičan detalj na njenom licu koji može biti primećen i na fotografiji koja je poslednja u nizu fotografija na kojima se, kako se navodi, nalazi Kejt Midlton.

 

Mnogi zato misle, u jeku tračeva i nagađanja o tome gde je nestala Kejt Midlton, da će, navodno, Rouz Hanberi "postati nova Kamila", pozivajući se na situaciju kada se Čarls III na kraju oženio svojom ljubavnicom Kamilom Parker.

 

Ko je Rouz Hanberi Čolmondeli?

 

Rouz Hanberi je ćerka Timotija Hanberija, dizajnera veb stranica, i modne kreatorke Eme Hanberi. 

 

Ledi Rouz je markiza, a sa 23 godine starijim suprugom Dejvidom, s kojim je u vezi bila od 2003. godine, a venčali su se 2009. Stanuju na imanju Hoton hol u Norfolku, u blizini Anmer hola, Vilijamove i Kejtine seoske rezidencije.

 

Par ima troje dece, blizance Aleksandra Hjua Džordža Čolmondelija, grofa od Roksejvidža, i lorda Olivera Timotija Džordža Čolmondelija, kao i ćerku Ajris Marinu Alin Čolmondeli.

 

Markiza Rouz Hanberi
foto: James Whatling / The Mega Agency / Profimedia

Ipak, veliki skandal je bio tema medija, koji su prošle godine pisali o tome da se par razvodi jer je otac Rouzinog deteta – lično princ Vilijam!

 

O aferi Vilijama i Rouz piše se već godinama, a navodilo se i to da je varao trudnu Kejt sa markizom.

 

S obirom da su Kejt i Rouz svoje prijateljstvo okončale po nerazjašnjenim okolnostima, šuškalo se da je tome razlog upravo sam princ. 

 

Markiza se sa Kejt Midlton zbližila kada su zajedno radile na dobrotvornim akcijama u Istočnoj Angliji. Ipak, Rouzine veze sa kraljevskom porodicom sežu dalje: njena baka ledi Elizabet Lambart bila je jedna od deveruša kraljice Elizabete II kada se udavala za princa Filipa.

 

Rouz sa suprugom Dejvidom
Rouz sa suprugom Dejvidomfoto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Kada je reč o prevari, izvori medija In Touch Weekly pre nekoliko godina su fovorili da tako nešto ne može da se krije doveka i da je samo bilo pitanje kada će se saznati, dok drugi ipak misle da se prijateljstvo između Kejt i Rouz završilo zbog drugih problema.

 

Kejt i Rouz su par puta bile fotografisane prilikom susreta u javnosti, ali i to prate razna šuškanja; naime, kada je krunisan Čarls III, koji je hteo da Rouz bude deo krunisanja, Kejtin uslov bio je da nema nikakvu komunikaciju sa ledi Rouz.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

BATA SPASOJEVIĆ PROGOVORIO O SVOM DETINJSTVU I ŽIVOTU Evo šta je rekao o Kejt Midlton i njenom stajlingu OTKRIO I SKIVENI TALENAT!

 

makonda-tracker