konačno u javnosti

Njena reakcija kad je videla paparace govori SVE: Kejt Midlton viđena ispred Vindzora s princem Vilijamom!

1

Princeza od Velsa je viđena van zidina zamka dva meseca posle operacije

Kejt Midlton konačno viđena van Vindzora
Kejt Midlton konačno viđena van Vindzorafoto: Pool / Zuma Press / Profimedia

Kako javljaju britanski mediji, Kejt Midlton, princeza od Velsa, konačno je viđena u javnosti nakon dvomesečnog oporavka od operacije.


Američki mediji prethodno su objavili fotografiju na kojoj je ona navodno s majkom, ali je britanska štampa nije prenela, niti je potvrđena njena autentičnost. Kako sada pišu Daily Mail i Express, Kejt je danas fotografisana dok se sa suprugom u automobilu napuštala zamak Vindzor.


Ipak, ponovo nismo mogli da vidimo njeno lice jer je od paparaca – okrenula glavu.

Pretpostavlja se da princeza ostaje verna svojoj odluci da sačuva svoju privatnost dok se oporavlja od misteriozne operacije u predelu abdomena, koju je imala sredinom januara ove godine.


Kensingtonska palata potvrdila je da je Kejt Midlton s princem Vilijamom danas izašla iz Vindzora i da je on dalje odvezen na službu u Vestminstersku palatu. Ona mu se, ipak, tamo neće pridružiti, odnosno neće prisustvovati službi povodom obeležavanja Dana Komonvelta već ima "privatnu obavezu", dodaje Daily Mail.

 

Kejt Midlton obratila se javnosti povodom porodične fotografije

 

Podsetimo, princeza od Velsa danas se oglasila putem društvene mreže X, nekadašnjeg Tvitera, nakon što je veliku buru u javnosti podigao njen prvi zvanični portret nakon operacije i povlačenja iz javnosti.

 

Nakon što su se pojavile spekulacije da je u pitanju fotografija napravljena veštačkom inteligencijom ili fotošop, a nekoliko novinskih agencija ju je povuklo zbog "manipulacije", ona se objasnila da je fotografiju koju je snimio njen suprug princ Vilijam uređivala sama i amaterski.

 

Kao i mnogi fotografi amateri, ja povremeno eksperimentišem s obradom. Želela sam da se izvinim zbog konfuzije koju je izazvala porodična fotografija koju smo juče podelili – poručila je princeza od Velsa. – Nadam se da su svi lepo proveli Dan majki.

 

Kensingtonska palata saopštila je sredinom januara da je princeza od Velsa operisana i da će se svojim kraljevskim obavezama vratiti od Uskrsa, nakon čega su se u javnosti pojavile brojne glasine i teorije zavere o njenom stanju i braku.

 

Kejt Midlton u jednom od svojih poslednjih javnih pojavljivanja pre operacije, u decembru 2023.
Kejt Midlton u jednom od svojih poslednjih javnih pojavljivanja pre operacije, u decembru 2023.foto: Zak Hussein / SplashNews.com / Splash / Profimedia

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

"Princ Vilijam sasvim drugačije shvata vladavinu"

 

makonda-tracker