to bi bio skandal epskih razmera

Poteže se pitanje očinstva, a oni mudro ćute: Razvodi se žena koju nazivaju LJUBAVNICOM princa Vilijama?

0

Dok španski mediji pominju razvod, a fanovi kraljevske porodice postavljaju pitanje očinstva nad njihovom ćerkom, par u javnosti izgleda vrlo skladno

Grof i grofica od Čolmondileja
Grof i grofica od Čolmondilejafoto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Prema pisanju španskih medija, poput portala Marca i Music Mundial, grof Dejvid Čolmondilej navodno ima probleme u braku sa suprugom Rouz i, štaviše, počelo je da se šuška o razvodu.


Oba ova portala pišu da su se "fanovi kraljevske porodice usudili da sugerišu" da je ledi Iris Marina, ćerka koju je par dobio u martu 2016, zapravo – dete princa Vilijama, princa od Velsa i prestolonaslednika britanskog trona.


Ova spekulacija pojavila se jer se šuškalo da je princ Vilijam navodno bio u vezi s groficom Rouz 2014. godine, dok je ona zatrudnela sredinom 2015. godine. Ipak, treba imati u vidu da su se tračevi o njima pojavili tek 2019. godine, dok je njegova supruga Kejt Midlton bila trudna treći put, a ni za šta ne postoji nijedan dokaz i sve je na nivou glasina već godinama.

 

U svakom slučaju, par se nije oglašavao povodom spekulacija o razvodu, a poslednji put su zajedno viđeni početkom marta u Njujorku, kada je grof džentlmenski pomagao supruzi da namesti šal.

 

Grof i grofica od Čolmondileja
Grof i grofica od Čolmondilejafoto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
  • Ko je Rouz Hanberi, grofica od Čolmondileja?


Sara Rouz Čolmondilej ćerka je veb dizajnera Timotija Hanberija i modne kreatorke Eme Hanberi.


Ona je završila ugledne britanske škole i radila kao manekenka, a imala je ugovor agencijom Storm Models.

 

Međutim, oprostila se od karijere nakon udaje za grofa Dejvida Čolmondileja.

 

Rouz Hanberi,<b> navodna </b>  ljubavnica princa VIlijama
Rouz Hanberi, navodna ljubavnica princa VIlijamafoto: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

"Da" mu je rekla 24. juna 2009, i to samo dva dana nakon što su objavili da su vereni, a zajedno su dobili troje dece: sinove Aleksandera i Olivera i ćerku Iris.

 

Danas je posvećena održavanju svog luksuznog imanja, pa često na Instagramu deli fotografije predivnih vrtova i skulptura koje krase njeno dvorište.

 

 

  • Odnos s Kejt Midlton i princem Vilijamom


Porodica živi u Norfolku, gde su prve komšije Kejt Midlton i princu Velsu, koji u ovom kraju imaju imanje Anmer Hall. Upravo su se tako ovi parovi zbližili, a mediji su svojevremeno pisali o Rouz kao o Kejtinoj najboljoj prijatljici.


Prvi trač da nešto postoji između grofice i Vilijama potekao je s nekog sajta o poznatima 2019, nakon čega se nadovezao food kritičar Džajls Korten i napravio haos na društvenim mrežama. On je tada napisao na Tviteru:


Da. To je afera. Nisam pročitao članak o kom svim pričaju, ali znam za aferu. Svi znaju za aferu, draga.

 


On je potom obrisao pomenuti tvit, a stručnjak za kraljevsku porodicu Endru Morton, kom je princeza Dajana dala svoj čuveni intervju koji je završio u knjizi "Dajana: Njenim rečima", istakao da nema govora o tome da je Vilijam varao Kejt i da se nada da će kraljevski par tužiti medije. Ipak, Kejt i Vilijam rešili su da ignorišu glasine.


Vilijam i Kejt su iz svega izašli jači nego ikad, a par je shvatio da je to cena života pred očima javnosti – rekao je kasnije Morton.


Od tada je par viđen u društvu princa Vilijama i Kejt Midlton samo jednom, nakon službe u lokalnoj crkvi, a tada su se uljudno pozdravili i popričali.

 

 

makonda-tracker