istina ili fotomantaža?

Fanovi tvrde da je proizvod veštačke inteligencije: Prva fotografija Kejt Midlton posle operacije je LAŽNA?

0

Mnoge je obradovala činjenica da je Kejt dobro, a onda su fanovi bacili senku na celu priču i procenili da je sve manipulacija 

FANOVI SUMNJAJU U TO DA JE NAJNOVIJA FOTOGRAFIJA KEJT MIDLTON FOTOMONTAŽA
FANOVI SUMNJAJU U TO DA JE NAJNOVIJA FOTOGRAFIJA KEJT MIDLTON FOTOMONTAŽAfoto: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Nakon mnogo vremena u javnosti smo ponovo mogli da vidimo princezu od Velsa, Kejt Midlton. Njena fotografija je obišla svet i izazvala oduševljenje, ali sada nije jasno da li je zaista to bila ona ili samo dobra fotomontaža.

 

Fanovi buduće kraljice uneli su ponovo nemir među ljude tvrdeći da objavljena fotografija Kejt sa njenom decom nije prava, već da je proizvod veštačke inteligencije i da je to još jedan pokušaj kraljevske porodice da umiri javnost. 

 

Princeza od Velsa navodno je pozirala sa svoje troje dece na portretu za Dan majki koji je snimio suprug princ Vilijam (41). Fotografija je potom objavljena na kraljevskim nalozima na društvenim mrežama sa porukom za praznik.

 

- Hvala vam na lepim željama i kontinuiranoj podršci u poslednja dva meseca. Želim svima srećan 8. mart - napisala je ona, potpisujući se kao „C“ od Ketrin.

 

Obožavaoci na mreži su bili oduševljeni da ponovo vide gospođu "C", a mnogima nije promakao jedan detalj. Kejt na fotografiji nije imala burmu. Ovo je ponovo uzburkalo javnost, naročito zbog toga što se u poslenjih nekoliko nedelja često piše o razlogu njenog nestanka iz javnosti.

 

Ljudi su na društvenim mrežama odmah izneli svoje mišljenje i viđenje stvari.

 

 

- Ovo je stara fotografija. Kejt se još uvek nigde ne pojavljuje - glasio je jedan od komentara, a onda su usledili i drugi koji su takođe bili mišljenja da je fotografija nastala još prošle godine za Dan majki.

 

- Mislim .... Ovo je odavno snimljeno, oni samo pokušavaju da kontrolišu štetu - glasio je komentar, na koji se još jedan korisnik društvenih mreža oglasio i dodao:

 

- Sa svim tim novcem mogli bi da urade bolji fotošop.

 

Jedan korisnik je zavirio dublje u analizu fotografije, naročito dece na njoj, pa je zapazio:

 

- Ovo izgleda kao AI, to nije prava fotografija. Pogledajte Lujovu ruku? Njihova lica/kosa? Ne znam, ne izgleda stvarno - zaključio je.

 

FOTOGRAFIJA KEJT MIDLTON IZAZVALA SUMNJU
FOTOGRAFIJA KEJT MIDLTON IZAZVALA SUMNJU foto: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

Drugi su primetili navodna odstupanja na fotografiji, kao što je neuobičajeno zelena pozadina.

 

- Da li u Engleskoj ima lišća i zelene trave u ovo doba godine? - zapitao se jedan korisnik.

 

U isto vreme, Kejtini sledbenici su želeli da znaju zašto joj nedostaju porodični dragulji - posebno njen venčani prsten.

 

Ipak, bilo je i onih koji su bili ljuti na ovakve komentare, pa su imali drugačiji pogled na stvari.

 

- Tako je tužno što ova žena nije mogla da se oporavi u miru i tišini kao što mnogi drugi milioni žena rade. Palata, kraljevstvo ili šta već treba da se stide. Dobro se odmori Kejt! - rekla je jedna korisnica društvenih mreža.

 

Bonus video:

Bata Spasojević komentariše stil Kejt Midlton

 

makonda-tracker