društvene mreže bruje

Najnovija fotografija Kejt Midlton zapravo je — iz 2016. GODINE?! Novi detalji produbljuju misteriju princeze od Velsa

0

Obrađena fotografija na kojoj Kejt Midlton pozira s decom sve više intrigira korisnike društvenih mreža.

Kejt Midlton prilikom jednog od svojih poslednjih javnih pojavljivanja
Kejt Midlton prilikom jednog od svojih poslednjih javnih pojavljivanjafoto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Već danima i nedeljama unazad, princeza od Velsa Kejt Midlton glavna je tema britanskih, svetskih i domaćih medija, nakon operacije kojoj je podvrgnuta početkom 2024. godine.

 

Budući da nije objavljeno od čega boluje, kako se oseća, niti se pojavljivala u javnosti, pojavilo se mnogo spekulacija i teorija zavere o stanju supruge princa Vilijama, od kojih je svaka sve neverovatnija od naredne.

 

Do sada se pojavilo nekoliko Kejtinih novih fotografija, ali svaka od njih bila je vrlo sumnjiva javnosti; kada je prvi put fotografisana u društvu svoje majke Kerol, mnogi su izrazili sumnju u to da je reč o Kejt, pa postoje teorije da je to njena dublerka, njena sestra Pipa Midlton...

 

Fotografija Kejt sa troje dece, objavljena povodom Dana majki, takođe je privukla mnogo komentara jer su je novinske agencije povukle iz upotrebe zbog "potencijalnih manipulacija" prilikom obrađivanja, da bi se Kejt potom oglasila i rekla da je to ona uradila, te se zbog toga i izvinila.

 

Britanska kraljevska porodica
foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

 

Ipak, brojnim vizuelnim greškama koje su uočene na slici sada je dodata još jedna teorija. Naime, na društvenoj mreži Iks širi se ideja da je Kejt na ovoj fotografiji zapravo preuzeta fotografija s naslovne strane Voga iz 2016. godine!

 

Rubi Naldret, koja radi za Dejli Mejl, kako piše Marca, napisala je teoriju da je njeno lice na fotografiji preuzeto s naslovnice Voga od pre skoro 8 godina. Ovaj tvit ima u ovom momentu skoro 38 miliona pregleda!

 

 

Ekspert za foto-montaže tvrdi da je njena kosa zato zamućena i posvetljena, a na originalnoj fotografiji za Vog Kejt nosi šešir. Neki se nisu složili s Naldret, uz kontraargument da uopšte ne liče fotografije, te da je reč o istom licu i osmehu jer je to ista žena.

 

Izvinjenje Kejt Midlton

 

Nakon što su renomirane agencije odbile da objave njihovu fotografiju zbog "potencijalnih manipulacija" i previše obrađivanja, sama princeza se oglasila na društvenim mrežama i izvinila, što je prilično atipično za članove kraljevske porodice, s obzirom na staro pravilo kraljice Elizabete II da se porodica nikad ne izvinjava.

 

 

Kao i mnogi drugi fotografi amateri, ja ponekad eksperimentišem s obrađivanjem fotografija. Želim da se izvinim zbog zabune koja je izazvana u vezi sa porodičnom fotografijom — napisala je ona sa zvaničnog naloga koji dele princ i princeza od Velsa.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

ČARLS ĆE MORATI JOŠ GODINAMA DA VLADA, BRITANIJA JE U KRIZI! Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata VLADAVINU

 

makonda-tracker