MISTERIJA KEJT MIDLTON

"NIKAD ne bi napravila takvu grešku!" Izvori bliski Hariju i Megan otkrivaju šta misle o velikom propustu Kejt Midlton

0

Nakon što je dugo nismo videi u javnosti, saznalo se da je nova fotografija Kejt Midlton zapravo višestruko obrađena, ali ne baš uspešno.

Megan Markl misli da se njoj nikad ne bi desila greška koja se potkrala Kejt
Megan Markl misli da se njoj nikad ne bi desila greška koja se potkrala Kejtfoto: EPA-EFE/ADAM DAVIS

I dalje nije najjasnije šta se događa sa Kejt Midlton, princezom od Velsa. Nakon operacije u abdominalnoj regiji, princeza se nije pojavljivala u javnosti, osim što su viđene njene nove fotografije za koje mnogi sumnjaju da su lažne.

 

Veliku pažnju privukla je objavljena fotografija Kejt sa decom Džordžem, Šarlot i Luijem, a društvene mreže odmah su preplavili komentari da je u pitanju rezultat veštačke inteligencije ili preteran Fotošop, dok ju je više novinskih agencija povuklo zbog "manipulacije" prilikom obrade. 

 

Kejt Midlton je objavila fotografiju povodom Dana majki, dva meseca nakon što je nestala iz javnosti, kako bi se oporavljala od misteriozne bolesti, za koju i dalje nije otkriveno koje je prirode.
 

Izvori bliski Megan Markl i princu Hariju, upućeni u obrađivanje fotografije, za koje je Kejt priznala da ga je sama radila, tvrde da "ovo nije greška koju bi Megan ikad napravila".

 

Zašto Megan misli da se ovo njoj nikad ne bi desilo?

 

Vojvoda i vojotkinja od Saseksa bili bi "na stubu srama da su predali svoje tajno fotošopirane fotografije s porodicom", tvrdi izvor blizak njima za Page Six.

 

Ista pravila ne važe za oba para. Megan ovo ne bi uradila jer ima oštro oko i mnogo pazi na detalje — navodi se, a ima bar 10 primećenih grešaka na fotografiji, od toga da princezi Šarlot fali deo zgloba, Kejt fali burma, Lui ima čudno prekrštene prste...

 

Fotografiju Kejt i dece mnoge novinske agencije su povukle zbog 'manipulacije'
Fotografiju Kejt i dece mnoge novinske agencije su povukle zbog "manipulacije"foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Metapodaci o fotografiji pokazuju da je užurbano obrađena u petak i subotu, pre nego što je objavljena, a postoje i spekulacije da je iskorišćena fotografija s naslovnice Voga iz 2016. godine, kako bi se sakrila Kejt.

 

Kejt se izvinila na Instagramu i tako prekršila pravilo kraljice Elizabete II da se porodica nikada ne izvinjava.

 

— Povremeno eksperimentišem s obrađivanjem — priznala je Kejt, a autor fotografije upravo je princ Vilijam.
 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

NIJE SAMO HALJINA KEJT MIDLTON NA VIMBLDONU KOJU JE KREIRALA SRPSKA DIZAJNERKA OČARALA SVE Imamo još jedan modni uspeh u svetu!

 

makonda-tracker