sreći nema kraja

Podelila na Instagramu najradosniji momenat kada su saznali da će postati roditelji: Dana Karić i njen suprug se spremaju za najvažniju životnu ulogu (FOTO)

1
Pevačica i njen izabranik prošle godine zakleli su se na večnu ljubav, a budući roditelji podelili su prelepu fotografiju dok čekaju njihovo prvo dete...
foto: Zoran i Uroš Ivanović
foto: Zoran i Uroš Ivanović

Danica Karić i njen izabranik Nikola Stoilković su u 2017. godinu uplovili na najbolji mogući način - nezaboravnim venčanjem o kojem svi pričaju.

 

Srećni bračni par takođe je obradovala još jedna prelepa vest, da će početkom jula postati roditelji.

 

Nakon prelepog venčanja o kojem su mnogi pisali i pričali, mladenci su pobegli iz javnosti i otišli na zasluženi medeni mesec.

 

 

A post shared by Dana Karic (@danakaric) on

 

On se trudi da svakog trenutka njegova draga bude nasmejana: Ovako se provode Dana Karić i njen suprug na medenom mesecu (FOTO) 

 

Naime, kada su saznali da će se ostvariti u najlepšoj ulozi na svetu, da će postati roditelji, Dana se nije previše oglašavala na društvenim mrežama, a sada je samo jednim potezom digla Instagram na noge.

 

Ona je objavila fotografiju na kojoj se vidi dirljiv momenat između nje i njenog supruga Nikole kada mu je saopštila najradosnije vesti.

 

Dana Karić i Nikola Stojiljković: Svi detalji raskošnog venčanja (FOTO)

 

Momenat kada smo saznali da ćemo postati roditelji", napisala je Danica ispod predivne fotografije.

 

A post shared by Dana Karic (@danakaric) on

 

makonda-tracker