nedžentlmenski

"Vilijam treba da se STIDI!" 2 poteza supruga Kejt Midlton koji su izazvali BES nakon što je saopštila da ima rak

1

Nakon što je princeza od Velsa saopštila da joj je dijagnostikovan karcinom, deo javnosti ne krije zgroženost spornim ponašanjem njenog supruga

Kejt Midlton i princ Vilijam u braku su od 2011. godine
Kejt Midlton i princ Vilijam u braku su od 2011. godinefoto: Ian Vogler-Daily Mirror/POOL supplied by John Rainford / SplashNews.com/Profimedia

Posle dvomesečnog nagađanja i teorija zavere, misterija je rešena – Kejt Midlton ima rak.


Sinoć su britanski mediji dobili video materijal sat vremena pre nego što jeon objavljen kako bi dobili priliku da se pripreme, pisao je Daily Express, a potom je u 18 časova po tamošnjem vremenu objavljeno saopštenje princeze od Velsa.


Kejt Midlton ispričala je da joj je kancer dijagnostikovan nakon operacije koju je imala početkom godine.

U januaru sam podvrgnuta velikoj abdominalnoj operaciji u Londonu, a u tom momentu mislilo se da moje stanje nije kancerozno. Operacija je bila uspešna, ali testovi nakon operacije pokazali su da karcinom jeste prisutan. Moj medicinski tim predložio je preventivnu hemioterapiju i sada sam u ranim fazama tih tretmana – rekla je princeza od Velsa.

Kejt Midlton, princeza od Velsa i supruga princa Vilijama, saopštila je da boluje od raka
Kejt Midlton, princeza od Velsa i supruga princa Vilijama, saopštila je da boluje od rakafoto: The Prince and Princess of Wales / YouTube Printscreen

I dok fanovi iz celog sveta šalju pozdrave i lepe želje Kejt Midlton, mnogi se pitaju – gde joj je muž i kako se ponašao otkad je ona dobila dijagnozu.

 

Zašto princ Vilijam nije sedeo pored Kejt na snimku?


Na prvom mestu, princu Vilijamu se zamera što je princeza morala sama da snimi svoje saopštenje, iako je bila prinuđena da se pravda javnosti nakon što je dva meseca bila ismevana na društvenim mrežama, što joj se sigurno ne bi desilo da nije udata za njega.

 

Kejt Midlton i princ Vilijam
Kejt Midlton i princ Vilijamfoto: i-Images / Eyevine / Profimedia

"Zašto je ova žena koja je pre nego što je njega srela bila obična građanka morala sama da sedne i priča o svojoj bolesti?", "Gde je budući kralj da je podrži?", "Pričajte šta hoćete o princu Hariju, ali on svojoj ženi ne bi dao da priđe ovoj klupi sama", "Vilijam nikad nije bio džentlmen prema njoj"... neki su od komentara.

Zašto je princ Vilijam dopustio da Kejt preuzme odgovornost za spornu fotografiju?


Pored toga što je Kejt Midlton sama stala ispred kamere, mnogo je negativnih kometara jer je ona preuzela svu odgovornost za gaf s "manipulisanom" fotografijom koju su povukle brojne novinske agencije.

Podsetimo, nakon višenedeljnih spekulacija šta se dešava sa suprugom princa Vilijama, na njihovom zvaničnom profilu na Instagramu objavljen je portret na kom je Kejt s decom, a utvrđeno je da je ona preterano obrađena. Kad su se potegla brojna pitanja, između ostalog i ima li istine u traču da je princeza u komi, odgovornost je pala na nju.


Kao i mnogi fotografi amateri, povremeno eksperimentišem sa montažom. Želela sam da se izvinim zbog zabune koju je izazvala porodična fotografija koju smo juče podelili. Nadam se da su svi koji slave proveli lep Dan majki – objava je koja je osvanula na Iksu i koja je potpisana samo – K.


Da stvar bude bizarnija, kada je sporna fotografija tek objavljena, kao autor je naveden princ Vilijam.

 

Kejt Midlton i princ Vilijam u braku su od 2011. godine
Kejt Midlton i princ Vilijam u braku su od 2011. godinefoto: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

"Jesu li oni to naterali bolesnu ženu da preuzme odgovornost?", "Kad je mislio da je to samo simpatičan portret, on je bio autor, a kad ih ismeva ceo svet, kriva je žena koja se u tom trenutku sprema za hemioterapiju", "Vilijam treba da se stidi", komentarišu fanovi Kejt Midlton.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

 

makonda-tracker