strašno

Kada je princ Vilijam saznao da Kejt BOLUJE OD RAKA? Tužnu vest je dobio u najgorem trenutku, a onda doneo važnu odluku

0

Kejt Midlton priznala je da boluje od karcinoma, a najveću podršku pruža joj suprug Vilijam, koji je u užasnom momentu to saznao.

Princ Vilijam je velika Kejtina podrška u teškim momentima
Princ Vilijam je velika Kejtina podrška u teškim momentimafoto: EPA-EFE/NEIL HALL

Princeza od Velsa Kejt Midlton napokon se obratila javnosti i obelodanila da joj je u 42. godini dijagnostikovan rak.

 

Ona se usnimila u Vindzoru, po prvi put se zvanično obrativši javnosti nakon što posle Božića operisana. Kejt Midlton objasnila je da ima karcinom, te da se trudi da svojoj deci, Džordžu, Šarlot i Luiju, objasni situaciju na način na koji oni mogu da je razumeju, a otkrila je da se "oseća dobro".

 

1 / 5 Foto: Splashnews / SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

Takođe je naglasila da joj je najveća podrška njen suprug, Vilijam, princ od Velsa.

 

 

Kako je princ Vilijam saznao da Kejt ima rak?

 

Princ Vilijam je saznao da je rak tik pre nego što je trebalo da se pojavi na komemoraciji kralju Konstantinu od Grčke, zbog čega nije došao, iako je to bilo planirano, a njegov nedolazak pokrenuo je lavinu spekulacija i teorija zavere.

 

Njegovo odsustvo sa ovog tužnog događaja 27. februara mnogima je bilo sumnjivo, posebno jer je tih dana bilo jasno da se nešto neobično dešava s njegovom suprugom Ketrin, ali otkriće o princezinom zdravlju bacilo je novo svetlo na njegovo odustajanje od dolaska, navodi Daily Mail.

 

Princ Vilijam odustao je od govora na komemoraciji svom kumu zbog 'ličnih rzaloga'
Princ Vilijam odustao je od govora na komemoraciji svom kumu zbog "ličnih rzaloga"foto: EPA-EFE/DAVID CLIFF

Tada je saopšteno da se Vilijam neće pojaviti na komemoraciji u Vindzoru zbog ličnih razloga. Plan je bio da princ od Velsa održi govor, pa je dužnost umesto njega obavila kraljica Kamila. Poslednji grčki kralj umro je u januaru prošle godine, u 82. godini, pet decenija nakon što je prognan u vojnom udaru. Bio je rođak pokojnog vojvode od Edinburga i kum je princu Vilijamu.

 

Podsetimo, Kejt Midlton je dobila dijagnozu raka nakon što je Bakingemska palata inicijalno rekla da je njeno stanje nepovezano s karcinomom.

 

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

KANCER SE NE RAZVIJA PREKO NOĆI Ginekolog apeluje na sve žene da rade OVE TESTOVE: U 70 % slučajeva PAPA TEST JE NORMALAN

 

makonda-tracker