tužno

Napokon se obratila javnosti uz strašne vesti: Kejt Midlton dijagnostikovan RAK u 42. godini

3

Kejt Midlton boluje od karcinoma, kako je sama priznala u emotivnom i šokantnom video-snimku.

Kejt Midlton priznala je da boluje od raka
Kejt Midlton priznala je da boluje od rakafoto: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kejt Midlton, princeza od Velsa, priznala je da joj je dijagnostikovan rak u 42. godini, te da je podvrgnuta "preventivnoj" hemioterapiji.

 

U duboko emotivnoj video-poruci, usnimljenoj u Vindzoru, Ketrin je otkrila strašne vesti, koje su bile "šokantne", a Vilijam i ona "rade sve što mogu da procesuiraju i održe stvari privatnim, za dobrobit najmlađih".

 

Iako je najpre rečeno da je Kejt podvrgnuta operaciji u abdominalnoj regiji, te da nije u pitanju karcinom, sada je obelodanjeno da ipak jeste u pitanju strašna dijagnoza.

 

Ketrin Midlton, princeza od Velsa, dugo se nije obraćala javnosti, zbog čega su se stvarale brojne teorije zavere, a u centru pažnje bile su spekulacije o navodnoj Vilijamovoj aferi... Nažalost, istina je bila mnogo tužnija od svega toga.

 

Kejt se usnimila u prirodi, izgledajući smireno i lepo, kao i uvek, ali njena poruka nosila je tužne vesti.

 

 

Trebalo nam je vremena da sve objasnimo Džordžu, Šarlot i Luiju na način koji je njima prijemčiv i uverimo ih u to da ću biti okej. Kao što sam im rekla, ja sam dobro i sve jača svakog dana, fokusirajući se na stvari koje mi pomažu da ozdravim, svoj um, telo i duh.

 

To što imam Vilijama kraj sebe je sjajan izvor utehe takođe. Isto jesu ljubav, podrška i ljubaznost koju mi pružate. To nam oboma mnogo znači.

 

Ovako Kejt sada izgleda:

 

1 / 5 Foto: Splashnews / SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

Ketrinin karcinom otkriven je nakon što je podvrgnuta abdominalnoj operaciji na klinici u Londonu, ovog januara. Kensigntonska palata rekla je da neće deliti detalje u vezi s tipom karcinoma koji ima princeza, niti kog je stadijuma, a zamolili su ljude da ne spekulišu.

 

Kejt je istakla u poruci da joj je Vilijam najveća podrška
Kejt je istakla u poruci da joj je Vilijam najveća podrškafoto: Shutterstock / B. Lenoir

Kralj Čarls III takođe se bori s karcinomom, a on i kraljica Kamila su informisani o vestima.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

 

makonda-tracker