spekulacija je sve više

Da li je Kejt Midlton u komi?! Kensingtonska palata se oglasila posle TEORIJA ZAVERE o princezi od Velsa

0

Poznata španska novinarka ispričala je šta je saznala od svojih izvora iz doma Kejt Midlton i princa Vilijama i šokirala obožavaoce kraljevske porodice

Kejt Midlton, princeza od Velsa, nije viđena od decembra
Kejt Midlton, princeza od Velsa, nije viđena od decembrafoto: Pool / Zuma Press / Profimedia

Kejt Midlton, supruga princa Vilijama i princeza od Velsa, operisana je u predelu abdomena 16. januara, a svojim obavezama bi trebalo da se vrati od Uskrsa, kako je pre više od mesec dana saopštila Kensingtonska palata.


Nju smo poslednji put videli u decembru, a od tada nije objavljena nijedna fotografija buduće kraljice, pa su društvenim mrežama, kao i uvek kada je tema britanska kraljevska porodica, počele da kruže teorije zavere, od kojih su mnoge bizarne.


Pisali su fanovi Kejt Midlton da je ona "zaključana u kuli" kao princeze u bajkama, da princ Vilijam i ona imaju probleme u braku, da je išla na estetsku operaciju koja je pošla naopako... Međutim, sada je španska novinarka Konča Kaljeha putem svoje TV emisije i društvenih mreža proširila novu – da je princeza od Velsa u komi.

 

Kejt Midlton u svom poslednjem javnom pojavljivanju
Kejt Midlton u svom poslednjem javnom pojavljivanjufoto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Da li je princeza od Velsa zaista u komi?


Ona tvrdi da je Kejt u medicinski indukovanoj komi zbog komplikacija posle operacije, a Kensingtonska palata se odmah oglasila za Newsweek i istakla da su ovi navodi "smešni".

Takođe, Palata je za The Times nešto slično izjavila početkom februara, nakon insinuacija u španskim medijima da je Kejt Midlton u lošem stanju.


To je potpuna glupost. Ta novinarka nije pokušala da proveri bilo šta što je izjavila s bilo kim u domaćinstvu. U osnovi, to je potpuno izmišljeno, a iskoristiću pristojan engleski jezik: to apsolutno nije slučaj – navela je osoba iz Kejtinog tima.


Ipak, govorkanja da je Kejt Midlton u težem stanju nego što se misli još su glasnija nakon što se njen suprug princ Vilijam "iz ličnih razloga" u utorak nije pojavio na važnom događaju za kraljevsku porodicu – službi u Vindzoru u čast kralju Konstantinu II Grčkom, koji je preminuo u januaru prošle godine.

 

Kejt Midlton i princ Vilijam krajem 2023. godine
Kejt Midlton i princ Vilijam krajem 2023. godinefoto: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

Šta je španska novinarka rekla o Kejt Midlton?


Konča Kaljeha je u svojoj emisiji Fiesta izjavila da je "pričala sa zaposlenima" kraljevske porodice nezvanično i da joj je rečeno da je život Kejt Midlton bio "u velikoj opasnosti".


Lekari su preduzeli drastične odluke u tom trenutku jer su nastale komplikacije – tvrdi španska novinarka.


Odluka je bila da je uvedu u indukovanu komu – tvrdila je. – Morali su da je intubiraju. Bilo je ozbiljnih komplikacija koje nisu očekivali jer je operacija prošla dobro, ali postoperativni period nije protekao najbolje.


Teorije zavere o stanju Kejt Midlton


Kako prolazi vreme oporavka princeze od Velsa, sve su glasnije sumnje u zvaničnu verziju o njenom zdravstvenom stanju, a nedavno je na društvenoj mreži X (nekadašnjem Tviteru) mnogo pažnje privukla objava koja je pregledana više od 7,5 miliona puta.

 

Princeza od Velsa Kejt Midlton
Princeza od Velsa Kejt Midltonfoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Hoćete da mi kažete da je Kejt Midlton – ženi koja pozirala ispred bolnice kao prokleti supermodel samo nekoliko sati posle porođaja – iznenada potrebno nekoliko meseci oporavka pre nego što pokaže lice? A sada britanska štampa magično poštuje privatnost? Ovo deluje... zlokobno – napisala je korisnica Liv.


Fanovi princeze od Velsa ne prestaju da nagađaju šta se dešava s njom i u tome su vrlo maštoviti, a mnoge od iznetih tvrdnji su bizarne.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Bata Spasojević o stilu Kejt Midlton

 

makonda-tracker