šamar u lice ili bezazlen potez?

Pričalo se da joj je radio — ISTO ŠTO I DAJANI! Kralj Čarls je priredio Kejt strašno poniženje, a sve je u vezi sa Rouz

0

Jedan potez kralja Čarlsa privukao je pažnju jer su mnogi smatrali da ponižava Kejt i da se ponavlja"Dajanina istorija".

Princ Vilijam, Kejt Midlton i Rouz Hanberi
Princ Vilijam, Kejt Midlton i Rouz Hanberifoto: Stephen Pond / PA Images / Profimedia

Princeza od Velsa Kejt Midlton nije se pojavljivala zvanično u javnosti od Božića, nakon abdominalne operacije od koje se oporavlja, nakon čega su se mogle čuti brojne teorije zavere o njenom stanju.


Posebnu pažnju prilikom spekulacija korisnici društvenih mreža posvećuju ledi Sari Rouz Hanberi, markizi od Čolmondlija, koju nazivaju navodnom ljubavnicom princa Vilijama, o čemu se nedavno po prvi put oglasila i demantovala putem advokata.

 

Rouz Hanberi, ipak, nekada jeste bila Kejtina drugarica, i to pre nego što su krenula šuškanja da ima aferu s Viljamom, pre nekoliko godina, a tračevi su išli toliko daleko da se pisalo i pričalo da je njen sin zapravo Vilijamovo dete.

 

Ipak, iz britanske kraljevske porodice nisu se oglašavali po tom pitanju, a nije ni poznato zbog čega su njih dve prekinule prijateljstvo.

 

Kako je nekada pisao The Sun, Kejt je, navodno, Rouz izbacila iz života "zbog misteirioznih razloga".

 

Međutim, poznavaoci prilika u kraljevskoj porodici jedan potez mnogo su zamerili kralju Čarlsu III, zbog čega su se nizali komentari da "ponavlja istoriju" i radi "ono što je radio i Dajani".

 

Potez kralja Čarlsa za koji se smatra da je ponizio Kejt

 

Kralj Čarls je, znajući da se dugo šuška o tajnoj vezi Vilijama i Rouz, odlučio da njenog supruga Dejvida Roksevdiža, markiza od Čolmondlija, nagradi novom titulom!

 

Dejvid Roksevidž i Rouz Hanberi u Njujorku
Dejvid Roksevidž i Rouz Hanberi u Njujorkufoto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Markiz je dobio titulu "lorda u čekanju" (lord-in-waiting), što znači da će prisustvovati važnim državnim i kraljevskim prilikama i predstavljati monarha na službenim događanjima kada bude pozvan.

 

Osim toga, Čarls je na svom krunisanju birao Rouzinog i Dejvidovog sina Olivera za počasnog paža, koji je stajao odmah pored princa Džordža, najstarijeg sina Kejt i Vilijama.

 

*Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

 

makonda-tracker