zanimljivo

Jedna strašna rečenica princa Harija ODZVANJA: Kako je princ Vilijam reagovao kada se 2019. pojavio trač o Rouz i njemu?

2

Princ Hari pričao je navodno u svojoj dokumentarnoj seriji o periodu kada je imidž njegovog starijeg brata i budućeg kralja bio poljuljan zbog tračeva da je u vezi s markizom od Čolmondlija

Sara Rouz Hanberi, markiza od Čolmondlija, princ Vilijam i Kejt Midlton, princ i princeza od Velsa
Sara Rouz Hanberi, markiza od Čolmondlija, princ Vilijam i Kejt Midlton, princ i princeza od Velsafoto: Splash News / Splash / Profimedia

Dok se Kejt Midlton, princeza od Velsa, oporavlja od operacije koju je imala u januaru, a društvenim mrežama i medijima se šire teorije i spekulacije, mnogo je pitanja i nejasnoća o njenom stanju i braku s princem Vilijamom.


Pričalo se proteklih nedelja svašta, a mediji su neoprezno prenosili šale i nagađanja, pa smo čitali brojne nove i stare tračeve o ovom kraljevskom paru.


Jedan od najglasnijih je onaj koji opstaje već godinama – da budući kralj vara suprugu s njenom prijateljicom Sarom Rouz Hanberi, markizom od Čolmondlija.

U pitanju je trač koji se najpre pojavio 2019. i od tada se često provlači po štampi, a zanimljivo je to što se veruje da se i Vilijamov mlađi brat princ Hari osvrnuo na ovu priču.

 

Kejt Midlton i princ Vilijam
Kejt Midlton i princ Vilijamfoto: EPA-EFE/NEIL HALL

Šta se veruje da je princ Hari rekao o navodnoj aferi princa Vilijama?


On je u dokumentarnoj seriji "Megan i Hari", koja je objavljena na Netfliksu u decembru 20222, tvrdio da se cela Palata urotila da zaštiti imidž princa Vilijama.


Rado su lagali da bi zaštitili mog brata. Nikada nisu bili spremni da kažu istinu da zaštite nas – istakao je princ Hari ispred kamere, dok je njegova supruga Megan Markl dodala da ona "nije bačena vukovima, već su hranili vukove njom".

 

Princ Hari i Megan Markl u svojoj dokumentarnoj seriji 'Megan i Hari'
Princ Hari i Megan Markl u svojoj dokumentarnoj seriji "Megan i Hari"foto: Netflix / Planet / Profimedia

Iako par nije direktno pomenuo navodnu aferu princa Vilijama i Rouz Hanberi, mediji su tada preneli da su oni mislili baš na taj skandal. Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa nikada to nisu potvrdili, ali nisu ni negirali kada su mediji preneli ove izjave uz pominjanje markize od Čolmondlija.


Uz to, kraljevski biograf Omid Skobi, koji je navodno blizak s Megan Markl, objavio je prošle godine knjigu "Završna igra" (Endgame), u kojoj je istakao da je Kensingtonska palata učinila sve moguće da zakopa priču o aferi princa Vilijama s Rouz i da je išla tako daleko da je nudila tabloidu The Sun priče o kraljevskoj porodici "u zamenu za prekidanje tračeva".

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata vladavinu

 

makonda-tracker