tračevi s društvenih mreža

Njen luksuzni život je — LAŽ?! Šire se neverovatne priče o domu Rouz Hanberi, navodne ljubavnice princa Vilijama

0

Rouz Hanberi je među glavnim temama svetskih medija, a nakon fotografija njenog doma, mogu se čuti i neke teške optužbe.

Rouz Hanberi živi u velelepnom Hoton holu
Rouz Hanberi živi u velelepnom Hoton holufoto: James Veysey/Shutterstock / Avalon / Profimedia

Pitanja u vezi sa misterijom Kejt Midlton, koja se još uvek nije zvanučno pojavila u javnosti od decembra 2023. godine, donelo je niz teorija zavere, uključujući i ponovne spekulacije o navodnoj aferi princa Vilijama sa markizom od Čolmondlija, aristokratkinjom Rouz Hanberi.

 

Advokati Rouz Hanberi preneli su za Business Insider da su ovi tračevi o romansi "potpuno netačni", ali o životu ove žene piše se nedeljama unazad, zbog zainteresovanosti čitalaca o njenoj eventualnoj upletenosti u priče o britanskoj kraljevskoj porodici, Vilijamu i Kejt.

 

Pričalo se i o njenom velelepnom domu i njenoj izjavi u vezi sa dvorcem koja je mnoge razbesnela, ali sad su se pojavili najnoviji navodi koji joj ne idu u prilog.

 

 

Nakon što su internetom počele kružiti stare fotografije Hoton hola, doma u kome ledi Rouz živi sa troje dece i suprugom Dejvidom Roksevidžem, markizom od Čolmondlija, neki korisnici društvenih mreža sugerišu da su komadi nameštaja zapravo poreklom iz Kine, te opljačkani i da su pripadali dinastiji Ćing krajem 19. veka!

 

 

Luksuzni život navodne Vilijamove ljubavnice Rouz dolazi iz Kine — glasi jedna objava na mreži Xiaohongshu, kineskoj verziji Instagrama.

 

Kako se dalje navodi na društvenim mrežama, muž Rouz Hanberi je nasledio nameštaj od porodice Sasun, čiji je potomak preko svoje bake, Sibil Sasun, a navodi se da su oni bogatstvo "krađom od dinastije Ćing", piše Time.

 

1 / 6 Foto: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

Sasuni su nazvani "Rotšildima sa Istoka", a reč je o jevrejskoj porodici iz Bagdada koja je stekla veliko bogatstvo trgovinom tekstila, čaja i opijuma preko Indije, Kine itd.

 

*Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

 

makonda-tracker