bile su zvezde tabloida

Golišavi zagrljaj s Blerom i "pomalo incestuozan" brak: Vilijamova navodna ljubavnica i njena sestra su poznate medijima

1

Ovih dana se o markizi od Čolmondlija piše zbog nepotvrđenog trača da je godinama u vezi s princem Vilijamom, a mnogi ne znaju da su njena sestra i ona svojim privatnim životom odavno intrigirale javnost i tabloide

Rouz Hanberi i njen muž Dejvid Roksevidž na krunisanju kralja Čarlsa III u Londonu,l 6. maja 2023.
Rouz Hanberi i njen muž Dejvid Roksevidž na krunisanju kralja Čarlsa III u Londonu,l 6. maja 2023.foto: James Veysey/Shutterstock / Avalon / Profimedia

Godinama se već u medijima i po društvenim mrežama provlači trač da princ Vilijam vara Kejt Midlton s njenom prijateljicom i njihovom komšinicom Rouz Hanberi, markizom od Čolmondlija, a on je sve glasniji proteklih nedelja.


Otkako je princeza od Velsa operisana u januaru, pojavilo se mnogo spekulacija i teorija zavere o njenom stanju i braku s naslednikom britanskog trona, a mediji se sve češće bave markizom Rouz, koja je godinama u braku s biznismenom Dejvidom Roksevidžom.


Sara Rouz Hanberi je od 2009. u braku s 23 godine starijim markizom od Čolmondlija, s kojim ima troje dece, a venčali su se dan nakon što su saopštili da su vereni, i to na maloj ceremoniji u Čelsiju.

Privatni život sestara Hanberi


Malo je poznato da se ona pre braka s Roksevidžom povremeno pojavljivala na fotografijama noćnog života na Ostrvu, gde se kretala u visokim krugovima, a često je bila u društvu njene sestre Marine, koja ima sličnu priču kao Rouz.


Naime, Marina Hanberi, nešto starija od Rouz, svojevremeno je pobuđivala veliko interesovanje medija, a obe sestre, ćerke Timotija Hanberija, dizajnera veb stranica, i modne kreatorke Eme Hanberi, bile su modeli.

 

Marina Hanberi Lambton, sestra Rouz Hanberi
Marina Hanberi Lambton, sestra Rouz Hanberifoto: Nick Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Svojvremeno su one dospele do medija zbog fotografije za koju su pozirale u kupaćim kostimima s nekadašnjim premijerom Tonijem Blerom u Toskani 2005. godine.

Marina, kao i njena poznatija sestra, takođe voli starije muškarce – udata je za Neda Lembtona, erla od Durama, koji je stariji od nje 20 godina. Venčali su se kad je ona imala 28, a erl 48 godina, a verili su se posle samo tri meseca veze. Građansko venčanje se dogodilo u opštini u Čelsiju, kao i u slučaju Rouz Hanberi, a par danas živi u luksuznoj vili u Toskani.

 


Međutim, kako je pisao Daily Mail, oni su se upoznali dok je Marina živela s Nedovim sinom Fredom, s kojim je, inače, Rouz navodno bila verena.


Pomalo je incestuozno jer je Rouz bila u vezi s Fredom dok je bila mlađa, a Marina je s njim živela neko vreme – rekao je za pomenuti portal prijatelj sestara. – Tako je ona upoznala Neda.

 


Kontroverze su izgleda stalno deo života ove porodice, budući da je lord Lembton, Marinin svekar, u jednom periodu početkom sedamdesetih bio ministar odbrane i podneo ostavku na ovo mesto nakon što je 1973. uhvaćen s prostitutkom.
 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata VLADAVINU

 

makonda-tracker