ljubavni trougao ili...?

NEDELJAMA svi svetski mediji pišu o njoj: Rouz Hanberi se napokon oglasila povodom navoda o aferi s Vilijamom

0

Markiza Sara Rouz Hanberi prekinula je dugo ćutanje, nakon što se već dugo piše da ima tajnu aferu sa princem od Velsa.

Rouz Hanberi prilikom susreta s Kejt i Vilijamom pre nekoliko godina
Rouz Hanberi prilikom susreta s Kejt i Vilijamom pre nekoliko godinafoto: Splash News / Splash / Profimedia

Ledi Sara Rouz Hanberi, kako prenose strani mediji, prekinula je dugu ćutnju kada je reč o njenoj navodnoj aferi sa princem Vilijamom, suprugom Kejt Midlton, čija misterija (ne)pojavljivanja jeste trenutno jedna od stvari koja intrigira čitav svet, ne samo Veliku Britaniju.

 

S obzirom na to da se, tokom perioda njenog oporavka od abdominalne operacije, stvorilo mnogo spekulacija, jedan od najglasnijih tračeva jeste taj da je Vilijam u navodnoj vezi sa ledi Rouz, te da to traje godinama, a pisalo se i da je jedno od troje dece koje je ona rodila — Vilijamovo.

 

40-godišnja markiza, koja je u braku sa Dejvidom Čolmondlijem od 2009. godine, po prvi put je, kako prenosi Page Six, odgovorila na navode da je u tajnoj vezi sa Vilijamom.

 

Kako je Rouz Hanberi rekla za Business Insider, preko svojih advokata, tračevi da ima aferu s Vilijamom su apsolutno lažni.

 

Rouz Hanberi sa suprugom Dejvidom
Rouz Hanberi sa suprugom Dejvidomfoto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Podsetimo, o njima dvoma se spekuliše od 2019. godine, a sve priče su se ""podgrejale" nakon što se Kejt Midlton mesecima nije pojavila u javnosti, te su svi zabrinuti za njeno zdravstveno stanje.

 

Stiven Kolbert je u svom Late show programu prošle nedelje govorio o navodnoj aferi Vilijama i Rouz.

 

Rouz Hanberi je putem advokata demantovala da je u vezi s Vilijamom
Rouz Hanberi je putem advokata demantovala da je u vezi s Vilijamomfoto: Splash News / Splash / Profimedia

Kraljevstvo je potresao nestanak Kejt Midlton, ali na internetu se nagađa da je to povezano s njenim suprugom, budućim kraljem, i njegovom aferom. Mislim da svi znamo ko je ta navodna druga žena. Kažite sa mnom — markiza od Čolmondlija — kako prelepo ime! — naveo je Kolbert.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

 

makonda-tracker