godinama je uz nju

Da nije bilo OVE ŽENE, danas ne biste znali za Kejt Midlton: Najpre ju je zadirkivala, a onda joj promenila život

0

Iako su mediji proglasili najboljom prijateljicom Kejt Midlton markizu Rouz, za koju se šuška da je godinama u vezi s njenim mužem Vilijamom, njena najbliskija prijateljica i "tajna stilistkinja" je neko za koga ne čujemo često

Kejt Midlton, princeza od Velsa
Kejt Midlton, princeza od Velsafoto: EPA-EFE/NEIL HALL

Proteklih godina, strani mediji su često nazivali Rouz Hanberi, markizom od Čolmondlija, najboljom prijateljicom Kejt Midlton, princeze od Velsa, uglavnom u člancima o tome kako je markiza navodno u tajnoj vezi s princem Vilijamom.


Za to dokaza i dalje nema, a bila ona Vilijamova ljubavnica ili ne, bile Kejt i ona u dobrim odnosima ili ne, jedno je sigurno – najbolja drugarica joj sigurno nije.


Zapravo je dobro poznato ko je princezina prijateljica od najvećeg poverenja i osoba koja je uz nju bila u dobru i u zlu.

U pitanju je Emilija Džardin-Paterson, koja ju je i upoznala s princem Vilijamom pre više od dve decenije.

 

Emilija i Dejvid Džardin-Paterson
Emilija i Dejvid Džardin-Patersonfoto: Ikon Pictures Ltd. / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kejt i Emilija pohađale su zajedno Malboro koledž, prestižnu srednju školu u Viltširu, i od tada su bile bliske. Emilija je navodno deo društvenog kruga princa Vilijama još od rane mladosti, a mediji su pisali da je upravo ona bila ta koja mu je predstavila Kejt Midlton tokom njihovih studentskih dana na Univerzitetu Sent Endruz.


Ona je bila uz Kejt i u periodu kada je princ Vilijam raskinuo s njom 2007. godine, a tada je odlučila da je uteši tako što ju je odvela na odmor – pravo na Ibicu.


Koliko je Emilija važna princezi od Velsa govori to što je ona među kumovima i kumama princa Džordža, njenog najstarijeg deteta, a kažu da je ona i među "tajnim stilistima" Kejt Midtlon.

 

Emilija i Dejvid Džardin-Paterson
Emilija i Dejvid Džardin-Patersonfoto: JOHN STILLWELL / AFP / Profimedia

Kejt se divi Emilijinom stilu – rekao je jednom prilikom neimenovani izvor. – Emilija joj postaje sve važnija, a pokušava da je odmakne odneutralne palete i gurne je ka bojama i šarama. Emilija voli vintidž i pokušava da natera Kejt da eksperimentiše. Kad su bile u školi, zadirkivala je Kejt zbog njenih elegantnih Jigsaw majica i mrzela je krznene prsluke koje je ona nosila.

 


Kejtina najbolja drugarica je, inače u braku s Dejvidom Džardin-Patersonom, iz poznate bankarske porodice Džardin, a zanimljivo je da se on neko vreme njegov mlađi brat viđao s princezinom sestrom Pipom Midlton. Emilija je majka troje dece – Lea, Aleksandera i Lusije.
 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

 

makonda-tracker