ŽENA O KOJOJ BRUJI SVET

VRLO RETKO se oglašava javno, ali ovo verovatno nije trebalo da kaže: Izjava Rouz Hanberi koja je razbesnela Britance

1

Ime Sare Rouz Hanberi ovih dana je u svim medijima, a ona se jako retko oglašava javno.

Rouz Hanberi je centar pažnje pisanja svih svetskih medija zbog povezivanja sa princem Vilijamom
Rouz Hanberi je centar pažnje pisanja svih svetskih medija zbog povezivanja sa princem Vilijamomfoto: James Veysey/Shutterstock / Avalon / Profimedia

Markiza Sara Rouz Čolmondli, najpoznatija kao Rouz Hanberi, dobro je poznato ime u britanskoj kraljevskoj porodici godinama, a ovih dana se njeno ime provlači kroz brojne medijske natpise i vezuje za intrige u vezi sa Vilijamom, princem od Velsa.

 

Premda se već godinama piše o supruzi Dejvida Roksevidža, markiza od Čolmondlija, koja je nekadašnja manekenka, navodi se u medijima kao žena s kojom je Vilijam imao aferu. 

 

Ne samo što se o aferi Vilijama i Rouz piše već godinama, navodilo se i to da je varao trudnu Kejt sa markizom.

 

Svi ovi tračevi i dalje su neutemeljeni, a o njima se britanska kraljevska porodica ne oglašava.

 

Dok se Kejt Midlton, princeza od Velsa, oporavlja od operacije koju je imala u januaru, mnogo je nejasnoća o njenom stanju i braku s princem Vilijamom, a ime Sare Rouz Hanberi sve češće se dovodi u vezu s Vilijamom, pa se javljaju teorije poput onih koji bi mogi da smisle najpoznatiji pisci detektivskih romana.

 

1 / 5 Foto: James Whatling / The Mega Agency / Profimedia

 

Ledi Rouz je markiza, a sa 23 godine starijim suprugom Dejvidom, s kojim je u vezi bila od 2003. godine, u braku je od 2009.

 

Par ima troje dece, blizance Aleksandra Hjua Džordža Čolmondelija, grofa od Roksejvidža, i lorda Olivera Timotija Džordža Čolmondelija, kao i ćerku Ajris Marinu Alin Čolmondeli.

 

 

Stanuju na imanju Hoton hol u Norfolku, u blizini Anmer hola, Vilijamove i Kejtine seoske rezidencije, koji ima neverovatnih 106 soba!

 

Iako se Rouz retko oglašava u javnosti, jednom prilikom je dala intervju vezan za svoj velelepni dom za English Home, a jednom rečenicom razbesnela je Britance.

 

— Ne znam koliko soba ukupno imamo — rekla je tada.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata VLADAVINU

 

makonda-tracker