(VIDEO)

Kraljici Maksimi se ovo sigurno neće dopasti: Holandski kralj "potkačio" Kejt Midlton SUROVIM komentarom

0

Holandski kralj Vilem Aleksandar izjavio je nešto što su mnogi odmah povezali sa Kejt Midlton i njenim nedavnim oglašavanjem putem društvenih mreža.

Kralj Vilem Aleksandar je prilikom razgovora sa građanstvom izjavio nešto što su odmah povezali s Kejt Midlton
Kralj Vilem Aleksandar je prilikom razgovora sa građanstvom izjavio nešto što su odmah povezali s Kejt Midltonfoto: EPA-EFE/RAMON VAN FLYMEN

Holandski kralj Vilem Aleksandar, kako prenose mediji, imao je poprilično surov komentar na račun Kejt Midlton — ili bi se to barem moglo tako zaključiti.

 

Naime, princeza od Velsa trenutno se oporavlja od abdominalne operacije, koja se odigrala ovog januara, nakon čega je usledio niz misterioznih okolnosti i spekulacija o kojima neprekidno piše i britanska i svetska javnost.

 

Zapravo, Kejt Midlton navodno se neće pojaviti na poslovnim dužnostima do Uskrsa, a mogli smo je videti samo na nekoliko paparaco fotografija, za koje mnogi sumnjaju da je princeza zaista na njima, kao i na fotografiji koja je višestruko obrađena. I sama princeza priznala je preko društvene mreže Iks da je obrađivala fotografiju, kao i većina amatera, te se javno izvinila zbog toga, prekršivši nepisano pravilo Elizabete II da se porodica nikada ne izvinjava.

 

 

Ovog puta, deluje da holandski kralj nije bio toliko nlagonaklon prema ovom Kejtinom potezu, navodi Ekspres.

 

Naime, kada je monarh govorio sa jednom devojčicom, koja mu je rekla da je videla "fotografiju sa celom njegovom porodicom".

 

@independent The King of the Netherlands made a cheeky dig at the Kate Middleton photoshop scandal as he spoke to children during a royal engagement on Tuesday (12 March). King Willem-Alexander was speaking to members of the public in Zutphen when a girl told him about a photo of him with his whole family. The monarch replied "At least I didn't photoshop it," prompting laughter from the crowd. #fyp #trending #king #katemiddleton ♬ original sound - Independent

 

Stvarno? Makar nije fotošopirana — odgovorio je kralj, za šta mnogi smatraju da je podrugljiva šala na Kejtin račun, uključujući Independent, koji je ovo objavio na TikToku.

 

56-godišnji kralj na tronu je, inače, duže od decenije, a u braku je sa popularnom holandskom kraljicom Maksimom, koja je uvek odmerena i pitanje je da li joj se dopada ovaj muževljev komentar, koji je, očekivano, podigao dosta prašine.

 

Kralj Vilem Aleksandar na venčanju sa suprugom Maksimom
Kralj Vilem Aleksandar na venčanju sa suprugom Maksimomfoto: . EPA/ED OUDENAARDEN / POOL

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

BATA SPASOJEVIĆ PROGOVORIO O SVOM DETINJSTVU I ŽIVOTU Evo šta je rekao o Kejt Midlton i njenom stajlingu OTKRIO I SKIVENI TALENAT!

 

makonda-tracker