tumačenje

Uporedni horoskop pun zanimljivih detalja: Šta o braku Kejt Midlton i princa Vilijama otkrivaju njihove natalne karte?

0

Nekoliko podataka o natalnim kartama princa i princeze od Velsa otkriva veoma interesantne detalje o njihovim ličnostima i odnosu

Kejt Midlton i princ Vilijam na svom venčanju 2011. godine
Kejt Midlton i princ Vilijam na svom venčanju 2011. godinefoto: Kay Nietfeld / DPA / Profimedia

Kejt Midlton, princeza od Velsa i buduća kraljica supruga, starija je od svog muža princa Vilijama samo pet meseci, a njihove natalne karte imaju neke vrlo interesantne zajedničke tačke.

 

Oboje su, zanimljivo, rođeni tokom pomračenja (kao i kralj Čarls III), a iako to deluje kao slučajnost, astrolozi veruju da to može mnogo da kaže o njihovoj kosmičkoj kompatibilnosti.


Kako kaže Narajana Montufar, poznata astrološkinja portala Astrology.com, "to znači da između njih postoje duboke karmičke veze", a ona veruje da su oni bili zajedno i u prošlom životu i, štaviše, veruje da su mogli biti kralj i kraljica. Malo bajkovito, ali prihvatićemo.

Princeza od Velsa je Jarac, dok je princ Rak (kao pokojna princeza Dajana, knjiški primer ovog horoskopskog znaka), a oboje imaju Mesec u Raku, što znači da drže do tradicije, porodice, moći i nasleđa. Vrlo prikladno za članove kraljevske porodice, zar ne?

 

Princ Vilijam i Kejt Midlton bili su u vezi desetak godina pre braka
Princ Vilijam i Kejt Midlton bili su u vezi desetak godina pre brakafoto: JUSTIN TALLIS / AFP / Profimedia

Zašto su tako dugo zajedno?


Pošto su došli na svet tokom pomračenja, Mesec je Kejt i Vilijamu povezan severnim čvorovima sudbine, što je pokazatelj ljudi koji se razvijaju ka svojim sudbinama. Montufarova kaže da je u pitanju redak aspekt, a to što se on nalazi u obema njihovim natalnim kartama govori mnogo.


Kod Kejt je Merkur u Vodoliji, dok je Vilijamu u Blizancima, a oba ova znaka su vazdušna.


Iz tog razloga, Vilijam može da upozna Kejt na intelektualnom nivou – kaže Narajana Montufar i dodaje da više od jednog aspekta princezine natalne karte ukazuju na njenu ljubav prema svemu racionalnom. Ona je kreativna, odlična u rešavanju problema i vešta u teškim situacijama, a zbog Merkura Vilijam smatra da su ove osobe inventivne i uzbudljive.

 

Kejt Midlton i princ Vilijam na Vimbldonu
Kejt Midlton i princ Vilijam na Vimbldonufoto: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Međutim, nije sve savršeno – Vilijamova Venera u Biku mu ponekad otežava boravak u tom hiperintelektualnom prostoru koji Kejt voli jer je njena Venera u Vodoliji.

On pronalazi zadovoljstvo u prizemnijim i senzaulnim praksama koje stimulišu njegova čula – kaže Narajana, zbog čega misli da im može biti teško da pronađu satisfakciju u istim stvarima iako su na istim talasnim dužinama u mnogim aspektima u životu.


Jesu li princ Vilijam i Kejt Midlton astrološki kompatibilni?


Položaj planeta u natalnim kartama princa i princeze od Velsa pokazuje da su oni imaju moćnu sposobnost da uravnoteže jedno druge i da komuniciraju na višem nivou.

 

Princ Vilijam i Kejt Midlton venčali su se 2011.
Princ Vilijam i Kejt Midlton venčali su se 2011.foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Njihovi Sunčevi znakovi su na polaritetu, što pokazuje jin-jang energiju, dok dele Mesečev znak, koji se tiče emocija i intuitivnog povezivanja, pa prolaze kroz slične emocionalne obrasce i cukluse.


Takođe, princ Vilijam je u podznaku Strelac, dok je Kejtin podznak Lav, a ovim znakovima je zajednički element vatra, što ukazuje na sinhronizaciju u načinu na koji vode život.
 

Zbog toga se može zaključiti da je par kompatibilan.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

 

makonda-tracker