nova tema, nova dilema

Dok svi brinu GDE JE KEJT MIDLTON, Vilijam – ne nosi burmu: Evo zašto princ od Velsa nije viđan kako nosi venčani prsten

0

U jeku medijske drame zbog povlačenja Kejt Midlton, princeze od Velsa, zbog oporavka posle operacije, fanovi kraljevske porodice primetili su da njen muž ne nosi burmu

Princ Vilijam na nedavnoj službi povodom Dana Komonvelta u Vestminsterskoj opatiji
Princ Vilijam na nedavnoj službi povodom Dana Komonvelta u Vestminsterskoj opatijifoto: EPA-EFE/DAVID CLIFF

Dok svet čeka da se Kejt Midlton, princeza od Velsa, vrati u javnost nakon operacije koju je imala u januaru, deluje nemoguće zaustaviti lavinu spekulacija i teorija zavere o njenom stanju.


Nakon operacije u predelu abdomena, supruga princa Vilijama se povukla iz svojih kraljevskih dužnosti i trenutno se oporavlja, a trebalo bi da se vrati obavezama posle Uskrsa.


Međutim, zbog činjenice da se o njenim zdravlju ne zna ništa i da je objavljeno više preterano uređenih fotografija, društvenim mrežama i medijima kruže razne glasine.

Najveći skandal izazvao je portret princeze od Velsa s decom koji su novinske agencije povukle zbog "manipulacije", te se Kejt Midlton izvinila putem društvene mreže X zbog eventualne zabune i poručila da je eksperimentisala prilikom obrade.

Prati se od tada svaki detalj u vezi s ponašanjem kraljevske porodice, a sada je na red stigla nova tema – princ Viljam pojavljuje se u javnosti bez burme.


"Zašto Vilijam ne nosi burmu? Ovo nešto znači!", "Kad je pre stigao da skine burmu?", "Sve više pohvalnih članaka o njegovoj navodnoj ljubavnici, a onda on ide bez burme, sumnjivo"... neki su od komentara.

 

Princ Vilijam zapravo nikad ne nosi burmu
Princ Vilijam zapravo nikad ne nosi burmufoto: Frank Augstein / Avalon / Profimedia

Zašto princ Vilijam ne nosi burmu?


Međutim, ono što mnogi ne znaju jeste da princ od Velsa, otkako se oženio Kejt Midlton 2011, nijednom nije viđen s venčanim prstenom!


Dok je princezu od Velsa gotovo nemoguće videti bez burme, Palata Svetog Džejmsa je najavila mesec dana pre njihovog venčanja da princ Vilijam neće nositi nikakav prsten nakon što sklopi brak.


On nije za nakit. Nikada ništa nije nosio. Odlučio je da ni sada ne mora da ga nosi. To je stvar lične preferencije – rekao je tada neimenovani izvor za The Mirror.

 

Princ Vilijam i Kejt Midlton u braku su od 2011, a on nikada nije viđen s venčanim prstenom
Princ Vilijam i Kejt Midlton u braku su od 2011, a on nikada nije viđen s venčanim prstenomfoto: EPA / STEPHANIE LECOCQ

Što se tiče Kejt Midlton, na njenoj ruci sija prsten od velškog zlata koje je dugo bilo u vlasništvu kraljevske porodice i kraljica Elizabeta II ga je poklonila unuku i budućnoj snahi čim su se verili, a izvori su tvrdili da su i Vilijam i njegova supruga bili uključeni u dizajniranje njene burme.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

 

makonda-tracker