novi detalji

Je li makar osoblje videlo Kejt Midlton? Izvori otkrivaju znaju li princezini najviši službenici šta se dešava s njom

4

Dok se društvenim mrežama i medijima šire teorije zavere o princezi od Velsa, dve osobe bliske Palati osvrnule su se na stanje i upućenost među njenim zaposlenima

Kejt Midlton, princeza od Velsa, operisana je u januaru
Kejt Midlton, princeza od Velsa, operisana je u januarufoto: Kin Cheung / PA Images / Profimedia

Kejt Midlton, princeza od Velsa, još uvek se oporavlja od operacije u predelu abdomena koju je imala u januaru.


Zbog činjenice da se o njenim zdravlju ne zna ništa i da je objavljeno više preterano uređenih fotografija, od kojih su jednu povukle novinske agencije, društvenim mrežama i medijima kruže teorije zavere i spekulacije.


Štaviše, francuski AFP naveo je da Kensingtonska palata više nije "pouzdan izvor".

Deo britanske javnosti poziva Palatu da podeli više detalja o Kejt Midlton, dok deo insistira da se supruga princa Vilijama ostavi na miru da se odmara posle operacije, a zabrinutost za njeno stanje raste.


Neimenovani izvor rekao je za Us Weekly da princeza od Velsa nema nameru da u skorije vreme otkrije svoju medicinsku istoriju.

 

Kejt Midlton, princeza od Velsa i supruga princa Vilijama
Kejt Midlton, princeza od Velsa i supruga princa Vilijamafoto: GEORGE ROGERS / Sipa Press / Profimedia

Šta god da je bio razlog operacije, ona je lične prirode, a Kejt želi da zadrži detalje što je više moguće tajnima – istakao je anonimni izvor. – Možda, ako bude poželela, otkrije više, ali ne obećava ništa.


Kejt je rekla da oseća da ima pravo da se leči i oporavlja bez svih ovih sumanutih spekulacija – dodao je on. – Ni Kejt ni Vilijam ne misle da njeni zdravstveni kartoni treba da budu javna stvar. Ona pokušava da ne obraća pažnju na glasine i tračeve, a Vilijam daje sve od sbe da je zaštiti, iako je ovo uznemirujuće. Ovo je stresan period za Vilijama i Kejt, ali oni su spremni za teške stvari i snalaze se.

 

Je li bar osoblje videlo Kejt Midlton?


Drugi izvor napomenuo je da retko ko zna šta se zapravo dešava s princezom od Velsa.

 

Kejt Midlton i princ Vilijam od Velsa
Kejt Midlton i princ Vilijam od Velsafoto: EPA-EFE/NEIL HALL

Nekoliko Kejtinih viših služvenika nije moglo da je vidi ili da razgovara s njom, a nisu znali za operaciju dok to nije objavljeno, pa ih je zateklo nespremne – objasnila je neimenovana osoba. – Samo nekoliko ljudi zna šta se zaista događa, ali oni ne otkrivaju ništa.


Izvori su za pomenuti list istakli da je stanje Kejt Midlton obavijeno "velom tajni", što je, očigledno, "zbunjujuće i zabrinjavajuće".


Prvi izvor, koji je pričao o misterioznosti njenih zdravstvenih problema, dodao je da je princeza "željna da se vrati na posao".

 


Ovo su bili izazovni meseci za Kejt kao članicu kraljevske porodice i moli se da buka utihne što pre – rekao je.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?


 

makonda-tracker