novo pojavljivanje

"Moja žena je..." U jeku neverovatnih priča o nestanku Kejt, nove Vilijamove fotografije pokazuju nešto neobično

0

Princ Vilijam pojavio se na jednom događaju u Londonu, više nego raspoložen, iako se o njemu i Kejt piše već danima.

Nasmejani princ Vilijam u Londonu
Nasmejani princ Vilijam u Londonufoto: Frank Augstein / Avalon / Profimedia

Princ Vilijam se pojavio ovog četvrtka u javnosti, usred silnih spekulacija oko misterioznog nestanka Kejt Midlton, nakon operacije koja se odigrala u tajnosti, o čemu je javnost obaveštena tek kasnije, mada su mnogi detalji ostali nepoznati.

 

O Kejt Midlton svetska javnost zaista ne prestaje da priča i polemiše, posebno nakon fotografije za koju je navedeno da je "obrađena", te su je zbog "potencijalnih manipulacija" odbile brojne renomirane novinske agencije.

 

Kejt se izvinila putem društvenih mreža, a princ Vilijam, koga povezuju s ledi Sarom Rouz Hanberi, ne oglašava se po tom pitanju. Zapravo, on pominje svoju ženu, ali ni reč ne govori o svim spekulacijama.

Princ od Velsa prisustvovao je otvaranju novog mesta za mlade, nazvanog WEST, u zapadnom Londonu, a sve vreme se — smejao iz sveg srca.

 

Princ Vilijam bio je vrlo raspoložen
Princ Vilijam bio je vrlo raspoloženfoto: Frank Augstein / Avalon / Profimedia

41-godišnji princ je igrao košarku s decom i sve vreme se veselo osmehivao dok je pričao s njima. Proveo je deo popodneva s učenicima lokalne osnovne škole i mladim ljudima koji su bili uključeni u razvoj nove organizacije.

 

Vilijam je igrao košarku s okupljenom decom
Vilijam je igrao košarku s okupljenom decomfoto: Frank Augstein / Avalon / Profimedia

Vilijam je inače imao i komentar o svojoj supruzi: — Moja žena je umetnički tip. Čak su i moja deca umetnički više nastrojena od mene.

 

Ova Vilijamova poseta dešava se tik pre zakazane pojave u memorijalnom centru posvećenom njegovoj majci, pokojnoj princezi Dajani.

 

Dok će Vilijam sam održati lično govor, njegov brat Hari pojaviće se virtualno, nakon što budući kralj napusti događaj, kako prenose britanski mediji.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

ČARLS ĆE MORATI JOŠ GODINAMA DA VLADA, BRITANIJA JE U KRIZI! Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata VLADAVINU

 

 

 

 

makonda-tracker