oglasio se

Preko glave su mu TRAČEVI i TEORIJE ZAVERE: Princ Vilijam prekinuo ĆUTANJE nakon spekulacija o stanju Kejt Midlton

0

Nakon mnogo spekulacija oglasio se budući kralj i jednom rečenicom rešio da stavi tačku na sva neistinita nagađanja

PRINC VILIJAM O STANJU KEJT MIDLTON
PRINC VILIJAM O STANJU KEJT MIDLTON foto: EPA/ADAM VAUGHAN

Princ Vilijam je odlučio da prekine ćutanje o zdravstvenom stanju svoje supruga princeze Kejt Midlton i konačno stavi tačku na brojne teorije zavere oko njenog misterioznog oporavka nakon abdominalne operacije. 

 

U medijima je moglo da se pročita sve i svašta, od toga da je u komi, pa sve do toga da je u pitanju bračna kriza i da se ovaj omiljeni kraljevski par razvodi. Upravo to je zasmetalo Vilijamu, koji se oglasio preko svog portparola.

 

- Njen fokus je na poslu, a ne na društvenim mrežama - rekao je portparol princa od Velsa za People u sredu.

 

 

Saopštenje dolazi nakon što su kraljevski posmatrači na internetu izrazili zabrinutost za princezu od Velsa, koja je viđena u javnosti samo jednom od kada je hospitalizovana u januaru.

 

Kensingtonska palata je ranije opisala njenu operaciju kao "planiranu", iako su izvori rekli za Pejdž Siks da čak ni njeni najbliži saradnici nisu znali za to.

 

Palata je prošlog meseca saopštila da je princeza (42) „dobro“, ali je odbila da otkrije više informacija jer poštuju njenu želju da što više sačuva privatnost.

 

VILIJAM STAVLJA TAČKU NA SPEKULACIJE O ZDRAVLJU KEJT MIDLTON
VILIJAM STAVLJA TAČKU NA SPEKULACIJE O ZDRAVLJU KEJT MIDLTON foto: EPA-EFE/NEIL HALL

 

- Kensingtonska palata je u januaru jasno stavila do znanja do kada se planira princezin oporavak i da će se oglasiti samo ukoliko bude bilo informacija koje su važne za javnost - rekao je njen predstavnik ekskluzivno u to vreme za Pejdž Siks. 

 

Očekuje se da će se Midltonova vratiti svojim kraljevskim dužnostima tek posle Uskrsa, koji pada 31. marta ove godine.

 

Korisnici društvenih mreža nedavno su širili bezbroj teorija o princezi, neosnovano spekulišući da je bila podvrgnuta plastičnoj operaciji ili da je bila u komi.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Naš kreator o stilu Kejt Midlton 

 

makonda-tracker