dublerka ili ona?!

GDE JE, zapravo, Kejt Midlton?! Nakon fotografija iz automobila, društvenim mrežama se šire navodi o prevari i dvojnici

0

Nakon što su se pojavile nove fotografije Kejt Midlton, korisnici društvenih mreža tvrde da su one lažirane.

Kejt Midlton se nije pojavljivala u javnosti od Božića
Kejt Midlton se nije pojavljivala u javnosti od Božićafoto: Pool / Zuma Press / Profimedia

Nakon što je nismo videli od katoličkog Božića, princeza od Velsa Kejt Midlton pojavila se po prvi put u javnosti, posle brojnih tračeva, šuškanja i neverovatnih nagađanja o njenom zdravstvenom stanju nakon operacije u abdominalnoj regiji.

 

Na fotografijama koje je TMZ objavio u ponedeljak, supruga princa Vilijama se može videti kako nosi naočare za sunce dok se vozi na prednjem sedištu automobila sa svojom majkom, Kerol Midlton, u blizini zamka Vindzor u Velikoj Britaniji.

 

Ipak, iako se svetom proširila fotografija zbog koje su se mnogi obradovali jer Kejt izgleda dobro, nakon što se pisalo da je ona u komi i lošem stanju, po društvenim mrežama se sada piše da ova žena uopšte nije Kejt.

 

 

Kejt, Pipa, dublerka...?

 

Naime,  mnogi korisnici društvene mreže Iks (bivši Tviter) tvrde da se na fotografiji nalazi neka druga žena.

 

Neki tvrde da je sa Kerol na fotografiji njena druga ćerka, a Kejtina sestra Pipa Midlton Metjuz.

 

 

S druge strane, mnogi navode da je u pitanju Kejtina dublerka, za šta se već godinama nagađa da je posao koji ljudi obavljaju u situacijama kada treba da "odglume" članove kraljevske porodice.

 

Čekajte, ko je ovo?! Vilijame, identifikuj ovu ženu, vreme je da se završi farsa! Gde je Kejt Midlton? – pitaju se korisnici društvenih mreža, a zbog ove fotografije, javljaju se nove, strašne sumnje, poput onih bizarnih i već navedenih, da je Kejt u komi, zaključana, bolesna, pa do onih najužasnijih, da se, navodno, krije njena smrt...

 

 

Kao dodatan dokaz da su fotografije lažirane, navodi se činjenica da se na fotografiji vide tri ili četiri gume s jedne strane automobila, te da je sve maslo lošeg fotošopiranja.

 

Kensingtonska palata je odbila da komentariše fotografiju, naglasivši da su je snimili paparaci.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

BATA SPASOJEVIĆ o stajlingu Kejt Midlton

 

makonda-tracker